reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Miałam dokładnie to samo, lekarz mnie wtedy kierował na posiew i wyszło zakażenie grzybicze, po leczeniu antybiotykami problem zniknął bezpowrotnie :)
idę jutro do niej to się jej zapytam i może zrobimy posiw . Myślisz żeby sobie kupić naprzyklad gynoxin uno (to jest na zakażenie mieszane i grzybicze ) czy lepiej czekać na ten antybiotyk ? Smarować się czymś ?

reklama
idę jutro do niej to się jej zapytam i może zrobimy posiw . Myślisz żeby sobie kupić naprzyklad gynoxin uno (to jest na zakażenie mieszane i grzybicze ) czy lepiej czekać na ten antybiotyk ? Smarować się czymś ?
Ja bym poczekała na dokładny posiew, bo niektóre antybiotyki mogą zaszkodzić, ja miałam konkretnie jaki to był rodzaj bakterii i pomogło. Ja się przemywałam ginexid tą pianką, łagodziła bardzo

reklama
Dziewczyny jestem już po transferze ♥️
Proszę mnie wpisać na testowanie na 12.01 (od wtedy zacznę robić sikacze) Na betę lecę 16.01. trzymajcie kciuki by moja ❄️ ze mną została 🤗
Trzymam bardzo mocno kciuki 🩷🩷

Boziu a ja dziś umieram, boli mnie brzuch od 🐒, wzięłam Nimesil, podwójnie paracetamol i nic nie pomaga 🤡 a zaraz muszę iść do pracy i opiekować się 2 bobasów, już dawno tak nie bolało na skurczach.

Do góry