reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
U nas powoli działa ,mąż rano nie dał żyć powiedział że musimy teraz co 2 dni , jutro idę na wizyte ,oby tam był jakiś porządny pęcherzyk ,narazie nie czuje noc co by wskazywało na owu . Dodatkowo mam jakiś problem i jest mam strasznie ciasna i zamknięta 😔

U nas powoli działa ,mąż rano nie dał żyć powiedział że musimy teraz co 2 dni , jutro idę na wizyte ,oby tam był jakiś porządny pęcherzyk ,narazie nie czuje noc co by wskazywało na owu . Dodatkowo mam jakiś problem i jest mam strasznie ciasna i zamknięta 😔
Może to już psychika działa na to zamknięcie? :( może czas trochę odpuścić chociaż na miesiąc? Skupić się na samych pieszczotach?

Może to już psychika działa na to zamknięcie? :( może czas trochę odpuścić chociaż na miesiąc? Skupić się na samych pieszczotach?
nie wiem o co chodzi , wsumie od okresu mam problem ,najlpiew miałam wrażenie że mnie podpaski odpazyly , smarowalam się było lepiej i teraz znowu jest problem bo podczas stosunku mam wrażenie że ,,pękam ,, jakby pomiędzy jedna a druga dziurka (prZepraszam że tak dosłownie ) nawet mam tam delikatne ranki , a niby w środku jest wszystko okej . Kiedyś dawno temu też już tak miałam , i samo przyszło i samo poszło. Dzisiaj mam w planach zaaplikować sobie mucovagin w globulkach i posmarować się jakaś maścią . Pytanie czy macie coś do polecenia na takie ,,pęknięcia ,, ? Mam w domu clotumazolum i linomag , myślicie że to da rade czy lepiej kupić jeszcze coś w aptece ?

Wiem, że tutaj nie jest polecane „odpuści” jednak myślę, że kiedy całe ciało jest zamknięte i ściśnięte ciężko żeby do tego seksu doszło, raczej to nie jest przyjemne :(
ale może po prostu była za mało rozluźniona i następny seks będzie ok, nie ma co od razu odpuszczać całego cyklu i przestać uprawiać seksu

Wiem, że tutaj nie jest polecane „odpuści” jednak myślę, że kiedy całe ciało jest zamknięte i ściśnięte ciężko żeby do tego seksu doszło, raczej to nie jest przyjemne :(
Ja to tylko tutaj zostawię :) Rady typu „odpuść” są krzywdzące i nic nie wnoszą.

Załączniki

• IMG_5494.png
    IMG_5494.png
    309,9 KB · Wyświetleń: 102
reklama
nie wiem o co chodzi , wsumie od okresu mam problem ,najlpiew miałam wrażenie że mnie podpaski odpazyly , smarowalam się było lepiej i teraz znowu jest problem bo podczas stosunku mam wrażenie że ,,pękam ,, jakby pomiędzy jedna a druga dziurka (prZepraszam że tak dosłownie ) nawet mam tam delikatne ranki , a niby w środku jest wszystko okej . Kiedyś dawno temu też już tak miałam , i samo przyszło i samo poszło. Dzisiaj mam w planach zaaplikować sobie mucovagin w globulkach i posmarować się jakaś maścią . Pytanie czy macie coś do polecenia na takie ,,pęknięcia ,, ? Mam w domu clotumazolum i linomag , myślicie że to da rade czy lepiej kupić jeszcze coś w aptece ?
Miałam dokładnie to samo, lekarz mnie wtedy kierował na posiew i wyszło zakażenie grzybicze, po leczeniu antybiotykami problem zniknął bezpowrotnie :)

Do góry