klaudia16
Fanka BB :)
właśnie u mnie nie ma swądu , jest poprostu jakby popękane pomiędzy i go mnie delikatnie szczypie podczas sikania . Ogólnie to było tak , miałam wrażenie że jestem tam zamknięta ale po chwili udało się wejść , na początku miałam uczucie jakbym właśnie pękła tam pomiędzy a nie było sucho ani nic , później w trakcie seksu już było okej , no i po jak poszłam do toalety to poczułam własnej jakbym miała pęknięte pomiędzy i dzisiaj dalej mnie tam delikatnie piecze podczas siku . Nie wiem czy to jakaś infekcja czy co , ogólnie zdążalo mi się parę razy w życiu coś mieć nie tak , ale nie wiem wsumie co bo za każdym razem kupowałam albo maść clotumazolum i od razu było okej , albo właśnie jak odkryłam ta globulkę gynoxin to to od razu pomagało . Dla mnie jest spoko bo jest jedną i od razu pomaga ,nienawidzę jak muszę coś aplikować przez kilka dni ... Dawno dawno temu przed odkryciem tego raz uzylam popularnego iladian i była tragedia to zamiast pomóc to tylko pogorszyło sprawę i właśnie po tym mnie piekło . No nic ,kupię dzisiaj ta globulkę na własną odpowiedzialność , wysmaruje się czymś nawilżającym , a i tak jutro jej powiem żeby pobrała wymaz na wszelki wypadek . U mnie jest problem taki że w żadnych badaniach na bakterie i grzyby nic mi nie wyszło a mam zburzoną florę bakteryjna ,może to dlatego . Chociaż mówię infekcje intymne miewam naprawdę bardzo rzadko , nawet nie wiem czy raz w roku ostatnio cały czas lykalam probiotyki , teraz mi się skończyły , więc jak pójdę dzisiaj do apteki to od razu też sobie kupięNo jasne, rozumiem, że chciałabyś od razu. W moim przypadku jak na własną rękę podawałam dopochwowe to było gorzej i świąd się nasilał, dodatkowo okropnie pękałam, to było bardzo uciążliwe...