paola121214
Fanka BB :)
U nas było nie czynne najblizszy punkt prawie 60 km .Szkoda że nie zrobiłaś tej betybo wiesz, przy problemach z płodnością wyłapanie ciąż biochemicznych też jest turbo ważne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas było nie czynne najblizszy punkt prawie 60 km .Szkoda że nie zrobiłaś tej betybo wiesz, przy problemach z płodnością wyłapanie ciąż biochemicznych też jest turbo ważne
Jak masz smarta to warto sprawdzić i allegro,bo kilka aptek ma i tam konto i prowadzą sprzedażDziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta) czy tylko na stronach aptecznych ?
Akurat przy dziecku oszczędność się liczy, wolałabym coś zamówić taniej na allegro a dołożyć 5 zł na zabawkę czy pieluchyT
Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupująI zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.
O nieee… no trudno, czekamy razem na kolejne płodne. Oby już ostatnieHey u mnie okres
Tak chciałam na bete jechać a mnie wyprzedziła
Nie bolał mnie brzuch przed okresem etc a tu bach .
W piątek 15.39 progesteron a dziś okres szybko spadł .jeszcze 3 stymulację i potem odpoczniemy bo już mi się nie chce
Bierz wg zaleceń :-) Zbadać progesteron nie zaszkodziHej dziewczyny, u mnie jakaś porażka, od 2 dni różowy śluz, a to dopiero 20dc, nigdy mi się nie zdarzyło to przy duhpastonie...owulacja prawdopodobnie 2.01, czułam ją bardzo... Nie wiem czy mam odstawiać proga i czekać na wcześniejszy okres, czy wybrać to do końca. Czy zbadać może progesteron ...
Nie jest to jakieś uciążliwe, na bieliźnie nic nie zostaje, przy podcieraniu lekko zabarwione po prostu na różowo, ale już to tak demotywuje, że stracony cykl, kolejny i trzeba szukać przyczyny co się zadziało znowu...Bierz wg zaleceń :-) Zbadać progesteron nie zaszkodzi
dopóki nie ma krwawienia to bież duphaston ,jeżeli plamienie zmieni się w krwawienie to trzeba odstawić . Mnie się zdążyło przy dupahstonie że miałam krótszy cykl i dostałam okres w trakcie brania ale to razHej dziewczyny, u mnie jakaś porażka, od 2 dni różowy śluz, a to dopiero 20dc, nigdy mi się nie zdarzyło to przy duhpastonie...owulacja prawdopodobnie 2.01, czułam ją bardzo... Nie wiem czy mam odstawiać proga i czekać na wcześniejszy okres, czy wybrać to do końca. Czy zbadać może progesteron ...
a bylo współżycie ? Bo może od tego , no albo coś tam się rusza i naruszyło jakieś naczynko czy coś . Ja bym poczekała narazieNie jest to jakieś uciążliwe, na bieliźnie nic nie zostaje, przy podcieraniu lekko zabarwione po prostu na różowo, ale już to tak demotywuje, że stracony cykl, kolejny i trzeba szukać przyczyny co się zadziało znowu...