reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
T

Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupują 😉 I zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.
Akurat przy dziecku oszczędność się liczy, wolałabym coś zamówić taniej na allegro a dołożyć 5 zł na zabawkę czy pieluchy 😂😂 ale akurat suple zawsze w aptece, czasami zamawiam na stronie gemini doz albo superpham :)

Hej dziewczyny, u mnie jakaś porażka, od 2 dni różowy śluz, a to dopiero 20dc, nigdy mi się nie zdarzyło to przy duhpastonie...owulacja prawdopodobnie 2.01, czułam ją bardzo... Nie wiem czy mam odstawiać proga i czekać na wcześniejszy okres, czy wybrać to do końca :( . Czy zbadać może progesteron ...

Hej dziewczyny, u mnie jakaś porażka, od 2 dni różowy śluz, a to dopiero 20dc, nigdy mi się nie zdarzyło to przy duhpastonie...owulacja prawdopodobnie 2.01, czułam ją bardzo... Nie wiem czy mam odstawiać proga i czekać na wcześniejszy okres, czy wybrać to do końca :( . Czy zbadać może progesteron ...
Bierz wg zaleceń :-) Zbadać progesteron nie zaszkodzi

dopóki nie ma krwawienia to bież duphaston ,jeżeli plamienie zmieni się w krwawienie to trzeba odstawić . Mnie się zdążyło przy dupahstonie że miałam krótszy cykl i dostałam okres w trakcie brania ale to raz

reklama
Nie jest to jakieś uciążliwe, na bieliźnie nic nie zostaje, przy podcieraniu lekko zabarwione po prostu na różowo, ale już to tak demotywuje, że stracony cykl, kolejny i trzeba szukać przyczyny co się zadziało znowu...
a bylo współżycie ? Bo może od tego , no albo coś tam się rusza i naruszyło jakieś naczynko czy coś . Ja bym poczekała narazie

Do góry