reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Rozumiem, to Wasza decyzja i nikt nie powinien się wtrącać kiedy robić dzieci. U nas znowu było tak że szybko ślub braliśmy i wszyscy mówili że pewnie w ciąży jestem, potem zaś mówili żebyśmy dzieci robili bo długo po ślubie nie mieliśmy 😁 Nie ma co słychać innych no nigdy nie dogodzisz 😃
Dokładnie tak, nie ma co słychać innych 😉 my z narzeczonym też nie jesteśmy po ślubie, mamy dziecko i planujemy drugie 😁 a ślub weźmiemy wtedy kiedy będzie nas na niego stać, najpierw chcieliśmy założyć rodzinę 😉 I co ? I żyje nam się bez ślubu również zajebiscie 😁

Na razie na ławeczkę, myślę że nie będę testować, poczekam do okresu, jeśli nie przyjdzie to wtedy :)
Zasada jest taka, że jak seks był, to i ciąża może być, więc zapisujemy się na testowanie 😉 Może być w dzień planowanego okresu. Na ławeczce co do zasady siedzą dziewczyny, które nie mogą się starać w danym miesiącu przez chorobę, leczenie, zabiegi itp. albo które jeszcze nie wiedzą kiedy będą miały owulację, ale jak już wyłapią, to przepisują się na testowanie.

Mamy kilka przesłanek do szybszego postarania się o dziecko, jesteśmy przede wszystkim oboje gotowi i nawet bez mojego macierzyńskiego damy radę finansowo bez problemu :) ciężko mi bo czasami czuje że to moje „widzimisię, zachcianka” i że może faktycznie lepieje byłoby poczekać do ślubu… ale potem jedziemy do naszych znajomych którzy mają maluszki, tule te małe rączki i wiem, że teraz jestem gotowa. Eh. Trudno to wszystko.
Róbcie tak jak czujecie i jak Wam serce podpowiada ❤️

Czy któraś z par korzysta z tego żalu? My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy korzystać. Cena 115 zł 🫣

Załączniki

• IMG_5292.jpeg
    IMG_5292.jpeg
    92,3 KB · Wyświetleń: 29
Czy któraś z par korzysta z tego żalu? My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy korzystać. Cena 115 zł 🫣
Ja korzystałam z 2 albo 3 cykle ale nie spodobał mi się bo jakoś tak dziwnie zasycha po czasie i brudzi przez to ciało 😖 teraz kupiłam ampułki z tej firmy i 100 razy lepsze,dobrze nawilża i nie zastyga tak dziwnie po czasie

reklama
Ja korzystałam z 2 albo 3 cykle ale nie spodobał mi się bo jakoś tak dziwnie zasycha po czasie i brudzi przez to ciało 😖 teraz kupiłam ampułki z tej firmy i 100 razy lepsze,dobrze nawilża i nie zastyga tak dziwnie po czasie
Kurcze. No nic testujemy. Na razie jest okej, nie szczypie, poprzedni mnie uczulał albo podrażniał. Oto ten 🫨

Załączniki

• IMG_5293.jpeg
    IMG_5293.jpeg
    74,8 KB · Wyświetleń: 30
Do góry