LadyAgu
Początkująca w BB
A jak Mąż reaguje na aplikacje 15 min. przed?Ja też używałam tych w ampułkach :-)
Pytanie do wszystkich: trzymacie się tego „magicznego czasu po aplikacji”?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Mąż reaguje na aplikacje 15 min. przed?Ja też używałam tych w ampułkach :-)
Róbcie jak czujecie! Najważniejsze,że oboje czujecie, że jesteście gotowi! Reszta świata nie jest ważna!Nam na ślubie bardzo zależy, ale też baaardzo zależy nam na dziecku z jednej strony wiemy, że mamy czas, jesteśmy młodzi, ale tak naprawdę nigdy nie ma dobrego momentu. Są tylko trochę lepsze warunki i mniej sprzyjające. Mi naprawdę nie będzie przeszkadzać jeśli większość wesela spędzę na siedząco, nie będę pić albo będę mało tańczyć to goście mają się super bawić.
Witamy Zapisałam, życzę owocnych starańHej Dziewczyny- odzywałam się tutaj w październiku i podejrzewałam, że coś dziwnego się dzieje z moim cyklem i krwawieniem i miałam niestety rację. Byłam u gina w listopadzie i badanie wykazało torbiel na lewym jajniku. Jeszcze nie wyglądała ona na torbiel czynnościową i oczywiście musiałam badać markery rakowe. Na czas torbieli dostaliśmy z Mężem bana na starania. Oto tym sposobem po jednym miesiącu starania: dwa miesiące z zabezpieczeniem.
Wracamy,więc proszę o zapisanie na testowanie na 24 stycznia.
Właśnie to u nas było największym problemem bo my lubimy spontaniczny nieplanowany sex. Zdarzyło się że ja czekałam z zaaplikowanym żelem a mąż stwierdził że on nie chce więc potem były kłótnie że zmarnowane tyle kasy na żel. W sumie mu się nie dziwię teraz bo było to takie mechaniczne. Teraz jak mamy dzieci nie byłoby to do przejścia z braku czasuA jak Mąż reaguje na aplikacje 15 min. przed?
Pytanie do wszystkich: trzymacie się tego „magicznego czasu po aplikacji”?
Dobrze, w takim razie można mnie zapisać na piątek. Niestety zbliżenie było tylko w dzień pozytywnego testu ovu, potem już nie z innych przyczyn więc nie sądzę że się udało. Chyba aż takie terminatory te plemniki to nie są zazwyczaj mam owulację dwa dni po pozytywnym teście, czuje wtedy mega wzdęcie i kłucie w podbrzuszu.Zasada jest taka, że jak seks był, to i ciąża może być, więc zapisujemy się na testowanie Może być w dzień planowanego okresu. Na ławeczce co do zasady siedzą dziewczyny, które nie mogą się starać w danym miesiącu przez chorobę, leczenie, zabiegi itp. albo które jeszcze nie wiedzą kiedy będą miały owulację, ale jak już wyłapią, to przepisują się na testowanie.
U mnie sexy były 23.12 a myślałam że owulacja 24.12 , aplikacja wyznaczyła na 26.12 i nadal mam nadzieję że te trzy dni przetrwały Póki nie dostanę okresu będę mieć nadziejęDobrze, w takim razie można mnie zapisać na piątek. Niestety zbliżenie było tylko w dzień pozytywnego testu ovu, potem już nie z innych przyczyn więc nie sądzę że się udało. Chyba aż takie terminatory te plemniki to nie są zazwyczaj mam owulację dwa dni po pozytywnym teście, czuje wtedy mega wzdęcie i kłucie w podbrzuszu.