reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia 😔 Jak mi kiedyś test pokazał druga kreskę a beta zero to czułam się jakbym straciła ciążę a przecież w niej nie byłam 😬
Ja miała wgl kosmos sytuację z ciąża w 2023 roku. Byłam " w ciąży " z grubymi dwiema kreskami aż 2 tyg. I nie był to ani biochem ani pozamaciczna. Ale to innym razem Wam opowiem, jak będę miała luźniejsze wieczory, bo na razie to się uczę na egzamin semestralne 🙈 dzisiejszy egzamin zaliczony na 5 💪 Jutro kolejny 🫣😁

reklama
Ja miała wgl kosmos sytuację z ciąża w 2023 roku. Byłam " w ciąży " z grubymi dwiema kreskami aż 2 tyg. I nie był to ani biochem ani pozamaciczna. Ale to innym razem Wam opowiem, jak będę miała luźniejsze wieczory, bo na razie to się uczę na egzamin semestralne 🙈 dzisiejszy egzamin zaliczony na 5 💪 Jutro kolejny 🫣😁
Trzymam kciuki za jutro 🤞🤞🤞🤞

to wam powiem magiczną wróżbę na ten rok:

Mniej nakręcania, więcej seksu a w ciążę zajdziecie i stąd zniknięcie!

Serio laski, to wasz drugi cykl starań.
Każdy kiedyś zaczynał starania 🤷‍♀️ nie wiadomo czy i nasze starania nie potrawają rok 🤷‍♀️
oczywiście mam nadzieję, że tak nie będzie, ale życie jest nieprzewidywalne.

Czy któraś z Was brała może Inofem lub inne z mio-inozytolem ? Macie jakieś doświadczenia z inozytolem ? Bo właśnie moi lekarz mi zalecił w wrześniu, że jak chce się starać to dobrze byłoby przyjmować inozytol, wspomaga w różnych aspektach.
Ja biorę Ovarin i poprawiły mi się owulację bo do tej pory progesteron max 8 był a potem spadał a w tym cyklu już 11.5 jest 😍 Nie jest to super dużo ale przekroczyło magiczna 10. W sumie w poprzednich ciążach tego brałam Ovarin i się udało.
to wam powiem magiczną wróżbę na ten rok:

Mniej nakręcania, więcej seksu a w ciążę zajdziecie i stąd zniknięcie!

Serio laski, to wasz drugi cykl starań.
Otóż to: więcej sexu 🤣

reklama
Do góry