reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Zmienić na innego. Ja sie trzymalam prawie 3 lata jednej ginekolog i jak zmienilam na inna to odrazu zadzialala skutecznie..:p

Ja mam tęczowego bobasa po biochemicznej odrazu :)
On jest po zmianie już. Mój poprzedni wyniósł się do innego miasta. Prowadził moje dwie szczęśliwe ciąże. Poszukam później.

Wybaczcie że tak hurtem odpisałam ale dopiero do domu wróciłam. Wzięłam facelle z rosmana jutro zrobię tego pinka i facelle. Muszę zobaczyć na własne oczy że te pinki są felerne. Aż nie mogę uwierzyć że tak się nabrać dałam 🥴 odstawiam luteinę i czekam na nowy cykl.

Wybaczcie że tak hurtem odpisałam ale dopiero do domu wróciłam. Wzięłam facelle z rosmana jutro zrobię tego pinka i facelle. Muszę zobaczyć na własne oczy że te pinki są felerne. Aż nie mogę uwierzyć że tak się nabrać dałam 🥴 odstawiam luteinę i czekam na nowy cykl.
Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia 😔 Jak mi kiedyś test pokazał druga kreskę a beta zero to czułam się jakbym straciła ciążę a przecież w niej nie byłam 😬

Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia 😔 Jak mi kiedyś test pokazał druga kreskę a beta zero to czułam się jakbym straciła ciążę a przecież w niej nie byłam 😬
Na szczęście aż tak źle tego nie przeżyłam. Chyba sama nie do końca w to wierzyłam 🤔 chociaż nie powiem, bo już sobie sprawdzałam dokładny termin porodu z om 🫣 ale nie ma co gdybać.
Chyba najgorzej było zobaczyć radość w oczach męża z drugiej kreski by po minucie przeczytać ujemny wynik bety 😵‍💫

Na szczęście aż tak źle tego nie przeżyłam. Chyba sama nie do końca w to wierzyłam 🤔 chociaż nie powiem, bo już sobie sprawdzałam dokładny termin porodu z om 🫣 ale nie ma co gdybać.
Chyba najgorzej było zobaczyć radość w oczach męża z drugiej kreski by po minucie przeczytać ujemny wynik bety 😵‍💫
Następny cykl będzie udany 🥰🍀

Kurcze chyba się pospieszyłam na pinku jest kreska zrobiłam drugi to nic zero negatywny.
Zobaczymy jutro .aż mi się wszystkiego odechciało.
Od wczoraj kreska ciemniała
Albo znowu biochem go wtorku nie będzie po nim śladu

reklama
Kurcze chyba się pospieszyłam na pinku jest kreska zrobiłam drugi to nic zero negatywny.
Zobaczymy jutro .aż mi się wszystkiego odechciało.
Od wczoraj kreska ciemniała
Albo znowu biochem go wtorku nie będzie po nim śladu
Zrób rano, może za dużo piłaś. Szkoda że bety nie robiłaś wiedziałbyś czy rośnie czy maleje.

Do góry