reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza

reklama
@MamaR z czym Ty się tu w mojej wypowiedzi nie zgadzasz ? 😁
Bo taką emotke mi tu wstawiłaś 😅
Aj nie wiem co tam mi się wcislo. Młody mi skacze w łóżku i mam tylko lewą rękę do dyspozycji 🙃 Miało być serduszko lub 😁 U mnie ewidentnie problem z sexami bo mąż słyszy owulacja to już mu się wszystkiego odechciewa. Mamy już trójkę dzieci więc sama myślę czy to na pewno będzie dobry pomysł z kolejnym 😆

Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza
U mnie by było prawie 10 lat różnicy jakby się teraz udało.
Ale w rodzinie mam kilka przypadków gdzie różnica to 9, 13, 17, 18, 20, 22 lata... Są też mniejsze oczywiście - 2-5 lat. Te przeważają 🙂

A jaka ta różnica będzie ?
Nasza córka w marcu kończy 4 latka, więc różnica byłaby 4,5 roku.

Aj nie wiem co tam mi się wcislo. Młody mi skacze w łóżku i mam tylko lewą rękę do dyspozycji 🙃 Miało być serduszko lub 😁 U mnie ewidentnie problem z sexami bo mąż słyszy owulacja to już mu się wszystkiego odechciewa. Mamy już trójkę dzieci więc sama myślę czy to na pewno będzie dobry pomysł z kolejnym 😆
Wydajesz się być super mamuśką, dodatkowo chętna na czwarte, więc działajcie ! Choć ostatni raz będziesz miała takiego małego bobaska 😁

U mnie by było prawie 10 lat różnicy jakby się teraz udało.
Ale w rodzinie mam kilka przypadków gdzie różnica to 9, 13, 17, 18, 20, 22 lata... Są też mniejsze oczywiście - 2-5 lat. Te przeważają 🙂
Między mną a moja najmłodsza siostra jest 19 lat różnicy 😁 ale tak jak pisałam, mama mnie młodo urodziła i wyszła drugi raz za mąż i siostrę urodziła mając 39 lat.

Wydajesz się być super mamuśką, dodatkowo chętna na czwarte, więc działajcie ! Choć ostatni raz będziesz miała takiego małego bobaska 😁
Lubię być w ciąży , jestem aktywna aż do porodu. Mąż za to sceptyczny i same czarne scenariusze widzi, że dziecko będzie chore, że będę pół ciazy leżeć w szpitalu albo umrę przy porodzie 🫣 A w szpitalu to ja tylko byłam na porodach i po dwóch dniach wypis do domu bo nawet żółtaczki żadne nigdy nie miało po porodzie 😅 Jeszcze dwa dni w swojej karierze miałam w szpitalu jak w ciąży byłam i zaczęłam krwawić ale nikt nie znalazł przyczyny , z dzieckiem wszystko było ok to mnie puścili do domu.

reklama
Lubię być w ciąży , jestem aktywna aż do porodu. Mąż za to sceptyczny i same czarne scenariusze widzi, że dziecko będzie chore, że będę pół ciazy leżeć w szpitalu albo umrę przy porodzie 🫣 A w szpitalu to ja tylko byłam na porodach i po dwóch dniach wypis do domu bo nawet żółtaczki żadne nigdy nie miało po porodzie 😅 Jeszcze dwa dni w swojej karierze miałam w szpitalu jak w ciąży byłam i zaczęłam krwawić ale nikt nie znalazł przyczyny , z dzieckiem wszystko było ok to mnie puścili do domu.
Ah Ci faceci 😅 Oni tylko muszą "zaaplikować " a tyle obawów mają, że szok 😅

Do góry