reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza

reklama
@MamaR z czym Ty się tu w mojej wypowiedzi nie zgadzasz ? 😁
Bo taką emotke mi tu wstawiłaś 😅
Aj nie wiem co tam mi się wcislo. Młody mi skacze w łóżku i mam tylko lewą rękę do dyspozycji 🙃 Miało być serduszko lub 😁 U mnie ewidentnie problem z sexami bo mąż słyszy owulacja to już mu się wszystkiego odechciewa. Mamy już trójkę dzieci więc sama myślę czy to na pewno będzie dobry pomysł z kolejnym 😆

Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza
U mnie by było prawie 10 lat różnicy jakby się teraz udało.
Ale w rodzinie mam kilka przypadków gdzie różnica to 9, 13, 17, 18, 20, 22 lata... Są też mniejsze oczywiście - 2-5 lat. Te przeważają 🙂

A jaka ta różnica będzie ?
Nasza córka w marcu kończy 4 latka, więc różnica byłaby 4,5 roku.

Aj nie wiem co tam mi się wcislo. Młody mi skacze w łóżku i mam tylko lewą rękę do dyspozycji 🙃 Miało być serduszko lub 😁 U mnie ewidentnie problem z sexami bo mąż słyszy owulacja to już mu się wszystkiego odechciewa. Mamy już trójkę dzieci więc sama myślę czy to na pewno będzie dobry pomysł z kolejnym 😆
Wydajesz się być super mamuśką, dodatkowo chętna na czwarte, więc działajcie ! Choć ostatni raz będziesz miała takiego małego bobaska 😁

U mnie by było prawie 10 lat różnicy jakby się teraz udało.
Ale w rodzinie mam kilka przypadków gdzie różnica to 9, 13, 17, 18, 20, 22 lata... Są też mniejsze oczywiście - 2-5 lat. Te przeważają 🙂
Między mną a moja najmłodsza siostra jest 19 lat różnicy 😁 ale tak jak pisałam, mama mnie młodo urodziła i wyszła drugi raz za mąż i siostrę urodziła mając 39 lat.

Wydajesz się być super mamuśką, dodatkowo chętna na czwarte, więc działajcie ! Choć ostatni raz będziesz miała takiego małego bobaska 😁
Lubię być w ciąży , jestem aktywna aż do porodu. Mąż za to sceptyczny i same czarne scenariusze widzi, że dziecko będzie chore, że będę pół ciazy leżeć w szpitalu albo umrę przy porodzie 🫣 A w szpitalu to ja tylko byłam na porodach i po dwóch dniach wypis do domu bo nawet żółtaczki żadne nigdy nie miało po porodzie 😅 Jeszcze dwa dni w swojej karierze miałam w szpitalu jak w ciąży byłam i zaczęłam krwawić ale nikt nie znalazł przyczyny , z dzieckiem wszystko było ok to mnie puścili do domu.

reklama
Lubię być w ciąży , jestem aktywna aż do porodu. Mąż za to sceptyczny i same czarne scenariusze widzi, że dziecko będzie chore, że będę pół ciazy leżeć w szpitalu albo umrę przy porodzie 🫣 A w szpitalu to ja tylko byłam na porodach i po dwóch dniach wypis do domu bo nawet żółtaczki żadne nigdy nie miało po porodzie 😅 Jeszcze dwa dni w swojej karierze miałam w szpitalu jak w ciąży byłam i zaczęłam krwawić ale nikt nie znalazł przyczyny , z dzieckiem wszystko było ok to mnie puścili do domu.
Ah Ci faceci 😅 Oni tylko muszą "zaaplikować " a tyle obawów mają, że szok 😅

Do góry