Patii26
Fanka BB :)
Przykro miNo nic jedziemy dalejnie teraz to za miesiąc albo za dwa
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNo nic jedziemy dalejnie teraz to za miesiąc albo za dwa
![]()
Stymulacja. Miały być trzy próby i dopiero inseminacja. Ale udało się za drugim razemA co to za leczenie w Invimedzie było? Po prostu stymulacja/wywołanie owulacji czy podchodziliście do IUI?
Też urodziłam moją pierwszą i jedyna córcię w marcu 2021 rokuA co to ławeczka?
Coż. Jestem weteranką na tym forum. Trafiłam z wielu problemów przez które nie mogłam zajść w ciążę. Po kilku latach starań urodziłam w wieku 32 lat poprzez cc w 2021 roku córeczkę. Zaszłam naturalnie, ale za pomocą leczenia w invimedzie. Mała ma 3 latka a ja kończę 36 w tym roku i to jest chyba mój ostatni dzwonek. Psychicznie nie wiem do końca czy jestem nastawiona na kolejną ciążę, dziecko, trochę się boje z racji wieku. Ale planujemy w tym roku skorzystać z pomocy leków, narazie od mojego gina prowadzącego ciążę, a jak nie wyjdzie może wrócimy do invimedu po grubszy kaliber. Narazie próbujemy od roku cały czas i znowu nic, więc w tym miesiącu uderzam do lekarza po lamette i otrivelle. Jestem dobrej myśli
Być może nie będę tu jakoś często wpadać, z racji braku czasu ale lubię te wspólne przeżywanie. Trzymam za Was wszystkie kciuki![]()
Jest cień i to nie szaryDziewczyny….. czy tylko ja ja widzę? Po biochemie w zeszłym miesiącu nawet boję się myśleć że od razu to jest tojestem 6 dni przed okresem, 8dpo
15 szt pinków strumieniowych.Ale wielopak Pinków? Czy jakieś inne?
Bo 7 dpo miałam progesteton 6,7 czy jakoś tak.A wcześniej miałaś już podejrzenie niedomogi lutealnej? Czy to Twoje przeczucie? Dlaczego dostałaś proga?
Patrzyłam rok temu jak szukałam kogoś kto znajdzie serduszko. Nie mam powalającego wyboru. A nie zapłacę 500 zł za 1 monitoringA gdzie mieszkasz? Patrzyłaś na ZL jakichkolwiek ginów? Zazwyczaj da się coś trafić, tylko koszty mogą być wyższe niestety![]()
Widzę cień jak u siebieDziewczyny….. czy tylko ja ja widzę? Po biochemie w zeszłym miesiącu nawet boję się myśleć że od razu to jest tojestem 6 dni przed okresem, 8dpo