reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

jak dla mnie negatyw, ten wczorajszy miał jakiś cień ale widać było, że to testowa.

Przypominam, że każde testy to kawałek papieru, mają miejsce na wybawienie się kreski.. I to normalne.
A Ciebie MyszkaMiki dać na ławeczkę, bo widzę, że nigdzie wpisana nie jesteś, a wiem, że byłas na grudniowych kreskach.
Jesteście w trakcie starań czy przerwa ?

reklama
A u mnie jasna sytuacja. Jesteśmy po wizycie i zdecydowaliśmy, że spróbujemy jednak paru inseminacji 😊 Także krew na badania wirusowe pobrana, ode mnie wymazy na świeżą cytologię i posiew, no i w nowym cyklu zaczynam stymulację letrozolem. Mam dzwonić 1dc umawiać się na podgląd jak to tam rośnie i jak będzie ok, to wyznaczą termin IUI.

Ale nadal nie wiem czy w tym cyklu rzeczywiście była owulacja (choroba mi namieszała w pomiarach temperatury) i zastanawiam się czy czekać na @, czy pójść zbadać prożka, żeby w razie czego zacząć brać luteinę 🙄

A u mnie jasna sytuacja. Jesteśmy po wizycie i zdecydowaliśmy, że spróbujemy jednak paru inseminacji 😊 Także krew na badania wirusowe pobrana, ode mnie wymazy na świeżą cytologię i posiew, no i w nowym cyklu zaczynam stymulację letrozolem. Mam dzwonić 1dc umawiać się na podgląd jak to tam rośnie i jak będzie ok, to wyznaczą termin IUI.

Ale nadal nie wiem czy w tym cyklu rzeczywiście była owulacja (choroba mi namieszała w pomiarach temperatury) i zastanawiam się czy czekać na @, czy pójść zbadać prożka, żeby w razie czego zacząć brać luteinę 🙄
Ile dniu po przypuszczalnej owu jesteś ? Ja bym prożka zbadała chociażby z ciekawości :-)
A to jeśli są owulacje to mimo wszystko się stymuluje ?

I super ! Jakiś plan jest 🤞🐧🐧

reklama
Do góry