reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja znów zaczęłam plamić. Wcześniej tak troche różowym śluzem ale teraz widzę że zaczyna być więcej i ciemniejsze. Tracę nadzieję . Jutro powtarzam betę ale moje nadzieję gasną. Możliwe że po heparynie ale wątpię...
Dobrze pamiętam że miałaś niski poziom progesteronu a lekarz nie zapisał Ci luteiny ? Czy bierzesz jakieś tabletki i mimo to masz plamienia ?

Dobrze pamiętam że miałaś niski poziom progesteronu a lekarz nie zapisał Ci luteiny ? Czy bierzesz jakieś tabletki i mimo to masz plamienia ?
tak progesteron był bardzo niski ale lekarz stwierdził że dopiero wszystko startuje i nie dał mi luteiny. Plamienia minęły ,beta urosła do wczoraj prawidłowo. A dziś znów....mam luteinę w domu ale skoro nie kazał jej brać ?😔

Kurczę, na pocieszenie powiem, ze moja przyjaciółka też miała taki niziutki i jej ładnie podskoczył po luteinie i ciąża się utrzymała, teraz ma miesięcznego synka :)
no mi musiał podskoczyc bo raczej beta by tak nie urosła,piersi nie bolały nie miałabym zawrotów głowy i ogólnie nie czułabym się w ciąży ale teraz boje się że jak nie dał mi tej luteiny to mógł spaść znów.

reklama
To tak u mnie są 2 pęcherzyki na prawym jajniku , tym razem podobnej wielkości bo 17 i 18 , od jutra zaczynamy działania codziennie do soboty , w sobotę idę zobaczyć czy pękło . Także w sobotę dam znać na kiedy na testowanie . Pobrała mi wymazy , jakby ktoś się zastanawiał to grzybiczno-bakteryjny zwykły kosztuje u mnie 85 zł . Na wynik się czeka podobno do 10 dni 😯😯 narazie nie dostałam leku ,stwierdziliśmy że poczekamy aż będzie wynik . Za to dostałam maść bo wyszla mi jakąś kulka na wardze i delikatnie boli , ale mówi że nie jest nic pokojacego , może jakieś zapalenie mieszka włosowego . Mam nadzieję że do soboty pęcherzyki pękną bo stary nie wyrobi jak będą seksy codZiennie a okaże się że jeszcze nie 😅 globulki najwilzajace moge używać i mówiła że tamta sytuacja mogłabyś od zbyt małego nawilżenia . Mam nadzieję że się nie powtórzy 🤞

Do góry