reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja znów zaczęłam plamić. Wcześniej tak troche różowym śluzem ale teraz widzę że zaczyna być więcej i ciemniejsze. Tracę nadzieję . Jutro powtarzam betę ale moje nadzieję gasną. Możliwe że po heparynie ale wątpię...
Dobrze pamiętam że miałaś niski poziom progesteronu a lekarz nie zapisał Ci luteiny ? Czy bierzesz jakieś tabletki i mimo to masz plamienia ?

Dobrze pamiętam że miałaś niski poziom progesteronu a lekarz nie zapisał Ci luteiny ? Czy bierzesz jakieś tabletki i mimo to masz plamienia ?
tak progesteron był bardzo niski ale lekarz stwierdził że dopiero wszystko startuje i nie dał mi luteiny. Plamienia minęły ,beta urosła do wczoraj prawidłowo. A dziś znów....mam luteinę w domu ale skoro nie kazał jej brać ?😔

Kurczę, na pocieszenie powiem, ze moja przyjaciółka też miała taki niziutki i jej ładnie podskoczył po luteinie i ciąża się utrzymała, teraz ma miesięcznego synka :)
no mi musiał podskoczyc bo raczej beta by tak nie urosła,piersi nie bolały nie miałabym zawrotów głowy i ogólnie nie czułabym się w ciąży ale teraz boje się że jak nie dał mi tej luteiny to mógł spaść znów.

reklama
To tak u mnie są 2 pęcherzyki na prawym jajniku , tym razem podobnej wielkości bo 17 i 18 , od jutra zaczynamy działania codziennie do soboty , w sobotę idę zobaczyć czy pękło . Także w sobotę dam znać na kiedy na testowanie . Pobrała mi wymazy , jakby ktoś się zastanawiał to grzybiczno-bakteryjny zwykły kosztuje u mnie 85 zł . Na wynik się czeka podobno do 10 dni 😯😯 narazie nie dostałam leku ,stwierdziliśmy że poczekamy aż będzie wynik . Za to dostałam maść bo wyszla mi jakąś kulka na wardze i delikatnie boli , ale mówi że nie jest nic pokojacego , może jakieś zapalenie mieszka włosowego . Mam nadzieję że do soboty pęcherzyki pękną bo stary nie wyrobi jak będą seksy codZiennie a okaże się że jeszcze nie 😅 globulki najwilzajace moge używać i mówiła że tamta sytuacja mogłabyś od zbyt małego nawilżenia . Mam nadzieję że się nie powtórzy 🤞

Do góry