reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
hej dziewczynki - u mnie bóle brzucha, dość mocne.staranka w sobotę były i to porządne:-pdziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.a co do Mjaa to coś pokręciłam, pomyliłam ją widocznie z inną dziewczyną.a u mjii co się stało?bo to już chyba dość wysoko, czy znowu coś mylę?

ello- super,że nie p-alisz.bejbiątko ważniejsze, po co je truć i siebie.ja paliłam kiedyś dość dużo, ale jak uświadomiłam sobie,że chcę być mamą, to przed synkiem rzuciłam palenie a było to dwa lata przed zajściem w ciążę i ta myśl pomogła mi wytrwać.teraz nie wyobrażam sobie palić i śmierdzieć dymem nikotynowym.więc trzymam kciuki ello,żebyś się nie skusiła;-)

mitaka-jakbyś wypiła 4 to byś kaca nie miała:tak:
m-s-przyjdzie miesiąć,że @@@nie przylezie:-)

hej dziewczynki - u mnie bóle brzucha, dość mocne.staranka w sobotę były i to porządne:-pdziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.

Wiesz, te plamienia to tak dwa dni na brązowo, coś jak u Ciebie. Hehe normalnie cykle nam się zrobią takie same:rofl2:

m-s no szkoda, ale myślę, że następny cykl jest Twój :happy: Trzymam &&&&

mitaka który u Ciebie dc? bo się gubię:eek:

Za oknem słychać burzę, raz się zbliża, raz odchodzi. Kilka razy padało dzisiaj. Męcząca pogoda :baffled:

Czesc.jestem i ja.mialam maly kociol i absolutny brak czasu.
Ello ciesze sie ze wszystko ok z fasolka.
A co u mnie?? Studia prawie skonczone.jak zdalam sobotni egzamin to zostala obrona.w czerwcu pewnie nie bo szkoda mi studenckich znizek na legitke wiec pazdziernik.moze bede sie bronila z brzuszkiem :-)
Caly czas boli mnie brzuch jak na okres w sobote nawet apap bralam.do tego kluja mnie jajniki i swedza sutki.ale juz tak miewalam to sie na nastawiam.temp szaleje wczoraj 36,5 a dzis 37,00:szok:
Humor mam juz lepszy.moze obejdzie sie bez tragedii jak dostane @ cteraz czuje ze nic z tego ale czuje mocno ze w czerwcu sie uda...
Maz dalej w delegacji ale ostatni tydzien.na szczescie jak dobrze pojdzie to do konca roku bedzie mial zlecenia na miejscu lub na tyle blisko ze na noc bedzie zawsze w domu :-)
Lece troche popracowac :-)

Hej! Waiting u mnie tak jak u Ciebie, (dodam że termin @ miałam na wczoraj, ewentualnie dzisiaj a testowanie zaznaczyłam na 24.05 tak dla pewności) od wczoraj boli mnie brzuch, oczywiście mam wszystkie ciążowe objawy jak zresztą co miesiąc :-D czuję się taka pełna i cały czas coś mi bulgocze w brzuszku. Zawsze dwa dni przed terminem @ miałam lekkie plamienia a teraz nic - czyściocha tylko czuję tam cały czas mokro. Bardzo boję się zrobić test - nawet go nie kupiłam jeszcze bo nie chcę się kolejny raz rozczarować...

Ancona to moze malpa juz nie przyjdzie. Albo masz urojenia jak ja:-D albo cos jest na rzeczy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam. Dawaj znac na bierzaco.czekam na twoje 2 kreseczki!!!
Moze ello przerwala zla passe styczniowek :-)

m-s &&& za następny cykl

ancona czekamy na wieści, te pozytywne oczywiście i nie ma innej opcji :tak:

ello piękna beta :happy2: super, że tak szybko Ci się znowu udało

waiting no ta Twoja temperatura to skacze jak szalona w tej drugiej fazie :) jeszcze ile dni niepewności ze 4-5?

neta a ja czekam na burze albo jakiś deszczyk już ponad tydzień i suchooooo i sucho, wszystko zdechnie w ogródku. U mnie 14 dc także spodziewam się owu między 17-21 tak jak to miało miejsce do tej pory chyba, że znowu jakieś anomalie

Mam nadzieję, że to nie znowu moje urojenia :-D ale z testowaniem zaczekam jeszcze tak na wszelki wypadek ;-)

Teraz się ogarniam i jadę do mieszkania bo w końcu mi mebelki w kuchni montują :-):-):-)

Dziewczynki jesteście SUUUUPER!!!!! i życzę Wam miłego dnia :-)

reklama
Ancona ja tez nie testuje.poczekam
Mitaka moja temp ma rollercoaster.czy jak tam sie to pisze;-) okres powinnam dostac piatek ewentualnie w sobote wiec sie okaze co i jak....

Do góry