Wstępnie dziewczynka [emoji4]
Jestem z doskoku wiec może przgapiłam, wiadomo czy chlopak czy dziewczyna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem z doskoku wiec może przgapiłam, wiadomo czy chlopak czy dziewczyna?
Zazdroszcze ja to nie moglam sie doczekac konca teraz połóg i wkońcu czuję się fantastycznieNiezmiennie jakbym nie była w ciąży [emoji2][emoji2][emoji2]
Gratulacje córciWstępnie dziewczynka [emoji4]
Mi lekarz mówił żeby działać w dniu zastrzyku i dzień po na pewno. Ale.nie zaszkodzi jeszcze dwa dni po dla pewności [emoji6]Hej dziewczynki.
Jestem na etapie badan i starań o dzidziusia. Aktualnie jestem po symulacji lekiem Aromek od 5dc do 9 dc w tym 9 dc miałam zrobiona drożność a 12 dc dostałam zastrzyk z Otrivelle bo po leku pojawił sie pecherzyk dominujący 22 mm. Ale na usg wyszlo ze moje endometrium jest cienkie bo ma tylko 6.5mm ale podobno jest ładne o gładkie. Czy ktoraś z Was tez miała taki przypadek? Ile dni po zastrzyku należy sie starac? Macie może takie doswiadczenia?
I udalo sie zajść w ciążę po tym zastrzyku?Mi lekarz mówił żeby działać w dniu zastrzyku i dzień po na pewno. Ale.nie zaszkodzi jeszcze dwa dni po dla pewności [emoji6]
I udalo sie zajść w ciążę po tym zastrzyku?
I co teraz? Jakie są następne kroki? A dał Ci podwójna dawkę? Kurcze ja byłam w aptece wykupić dupka i pregnyl na następny cykl i babeczka powiedziała, że go nie ma w magazynie jest u mnie w mieście tylko 2 szt i muszę go zarezerwowaćNiestety nie. Nie pękł pęcherzyk nadal nawet po zastrzyku..