reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
hej dziewczynki - u mnie bóle brzucha, dość mocne.staranka w sobotę były i to porządne:-pdziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.a co do Mjaa to coś pokręciłam, pomyliłam ją widocznie z inną dziewczyną.a u mjii co się stało?bo to już chyba dość wysoko, czy znowu coś mylę?

ello- super,że nie p-alisz.bejbiątko ważniejsze, po co je truć i siebie.ja paliłam kiedyś dość dużo, ale jak uświadomiłam sobie,że chcę być mamą, to przed synkiem rzuciłam palenie a było to dwa lata przed zajściem w ciążę i ta myśl pomogła mi wytrwać.teraz nie wyobrażam sobie palić i śmierdzieć dymem nikotynowym.więc trzymam kciuki ello,żebyś się nie skusiła;-)

mitaka-jakbyś wypiła 4 to byś kaca nie miała:tak:
m-s-przyjdzie miesiąć,że @@@nie przylezie:-)

hej dziewczynki - u mnie bóle brzucha, dość mocne.staranka w sobotę były i to porządne:-pdziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.

Wiesz, te plamienia to tak dwa dni na brązowo, coś jak u Ciebie. Hehe normalnie cykle nam się zrobią takie same:rofl2:

m-s no szkoda, ale myślę, że następny cykl jest Twój :happy: Trzymam &&&&

mitaka który u Ciebie dc? bo się gubię:eek:

Za oknem słychać burzę, raz się zbliża, raz odchodzi. Kilka razy padało dzisiaj. Męcząca pogoda :baffled:

Czesc.jestem i ja.mialam maly kociol i absolutny brak czasu.
Ello ciesze sie ze wszystko ok z fasolka.
A co u mnie?? Studia prawie skonczone.jak zdalam sobotni egzamin to zostala obrona.w czerwcu pewnie nie bo szkoda mi studenckich znizek na legitke wiec pazdziernik.moze bede sie bronila z brzuszkiem :-)
Caly czas boli mnie brzuch jak na okres w sobote nawet apap bralam.do tego kluja mnie jajniki i swedza sutki.ale juz tak miewalam to sie na nastawiam.temp szaleje wczoraj 36,5 a dzis 37,00:szok:
Humor mam juz lepszy.moze obejdzie sie bez tragedii jak dostane @ cteraz czuje ze nic z tego ale czuje mocno ze w czerwcu sie uda...
Maz dalej w delegacji ale ostatni tydzien.na szczescie jak dobrze pojdzie to do konca roku bedzie mial zlecenia na miejscu lub na tyle blisko ze na noc bedzie zawsze w domu :-)
Lece troche popracowac :-)

Hej! Waiting u mnie tak jak u Ciebie, (dodam że termin @ miałam na wczoraj, ewentualnie dzisiaj a testowanie zaznaczyłam na 24.05 tak dla pewności) od wczoraj boli mnie brzuch, oczywiście mam wszystkie ciążowe objawy jak zresztą co miesiąc :-D czuję się taka pełna i cały czas coś mi bulgocze w brzuszku. Zawsze dwa dni przed terminem @ miałam lekkie plamienia a teraz nic - czyściocha tylko czuję tam cały czas mokro. Bardzo boję się zrobić test - nawet go nie kupiłam jeszcze bo nie chcę się kolejny raz rozczarować...

Ancona to moze malpa juz nie przyjdzie. Albo masz urojenia jak ja:-D albo cos jest na rzeczy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam. Dawaj znac na bierzaco.czekam na twoje 2 kreseczki!!!
Moze ello przerwala zla passe styczniowek :-)

m-s &&& za następny cykl

ancona czekamy na wieści, te pozytywne oczywiście i nie ma innej opcji :tak:

ello piękna beta :happy2: super, że tak szybko Ci się znowu udało

waiting no ta Twoja temperatura to skacze jak szalona w tej drugiej fazie :) jeszcze ile dni niepewności ze 4-5?

neta a ja czekam na burze albo jakiś deszczyk już ponad tydzień i suchooooo i sucho, wszystko zdechnie w ogródku. U mnie 14 dc także spodziewam się owu między 17-21 tak jak to miało miejsce do tej pory chyba, że znowu jakieś anomalie

Mam nadzieję, że to nie znowu moje urojenia :-D ale z testowaniem zaczekam jeszcze tak na wszelki wypadek ;-)

Teraz się ogarniam i jadę do mieszkania bo w końcu mi mebelki w kuchni montują :-):-):-)

Dziewczynki jesteście SUUUUPER!!!!! i życzę Wam miłego dnia :-)

reklama
Ancona ja tez nie testuje.poczekam
Mitaka moja temp ma rollercoaster.czy jak tam sie to pisze;-) okres powinnam dostac piatek ewentualnie w sobote wiec sie okaze co i jak....

Do góry