reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej kobitki nie mam za dużo czasu na forum , wcześniej pisałam pod nickiem kobietka22 ,ale wcięło mi hasło.
Pragnę wszystkie pozdrowić i ogłosić ,że 28 lipca 2014 przyszedł na świat mój synek Wiktor jest przesłodki.
Urodziłam poprzez cc bez komplikacji , mały ważył 3300 , docieramy się i uczę się każdego dnia czegoś nowego o moim skarbie , jeśli znajdę chwilkę to wejdę coś skrobnąć ,ale nie obiecuję bo mój mały krzykacz daje czasem popalić ,ale kocham go ponad życie buziaki tęskniłam za Wami , 2 miesiące spędziłam w szpitalu ,ale wszystko skończyło się dobrze.

Dziewczynki chętnie dołączę do pogaduch , cieszę się ,że zmieniłam nick bo miałam spięcia z niektórymi użytkowniczkami , teraz mały dostał butlę i śpi.
Dziękuję za ciepłe przywitanie ;)
Powiem Wam ,że wspominam moje cc bardzo fajnie , miałam super opiekę wybrałam szpital w Zgierzu i nie żałuję...
Poród wspominam dobrze i było super bo położne najpierw mnie myły ,a potem troskliwie się opiekowały mną i Wikusiem.
Najśmieszniejsze było to kiedy wzięto mojego męża na przewijanie i karmienie super to wspominam.
Bardzo za Wami tęskniłam moje kochane staraczki i jeśli tylko będę miała chwilkę to chętnie coś skrobnę.

Mamcia tak nam Ciebie brakowało! :*
Gratuluje syneczka!
Dobrze, że jest zdrowy i, że Ty tak dajesz sobie radę kochana! :*
Silny duży chłopczyk.
Bardzo sie ciesze, że sie odezwałaś :*
I że uśmiech na twarzy masz.
A szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko ;)

Ściskam mocno i buziaki od e-ciotki dla Wiktorka ;)

Ps. Czekamy na Ciebie na Pogaduchach :*

reklama
Do góry