reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

I co teraz? Jakie są następne kroki? A dał Ci podwójna dawkę? Kurcze ja byłam w aptece wykupić dupka i pregnyl na następny cykl i babeczka powiedziała, że go nie ma w magazynie [emoji50][emoji50][emoji50] jest u mnie w mieście tylko 2 szt i muszę go zarezerwować [emoji87][emoji2962]
Powtarzamy wszystko od nowa. Liczy że pójdzie owu z drugiej strony chociaż tamten jajnik też idealny nie jest. Czyli clo i potem ovitrelle.
O pregnylu mój lekarz powiedział że właśnie jest niedostępny ogólnie i daje ovitrelle. A ja nawet ostatnio Ovi nie mogłam dostać. Dopiero w innym mieście kupiłam.
A tobie daje lekarz podwójną dawkę? Mój nic nie wspominał o takiej możliwości [emoji1745]

reklama
Powtarzamy wszystko od nowa. Liczy że pójdzie owu z drugiej strony chociaż tamten jajnik też idealny nie jest. Czyli clo i potem ovitrelle.
O pregnylu mój lekarz powiedział że właśnie jest niedostępny ogólnie i daje ovitrelle. A ja nawet ostatnio Ovi nie mogłam dostać. Dopiero w innym mieście kupiłam.
A tobie daje lekarz podwójną dawkę? Mój nic nie wspominał o takiej możliwości [emoji1745]
Jak nie ruszy dawka 5000j pregnylu to da 2x 5000j, powiedział, że takie jest postępowanie, a jak to nie daje rezultatu, to dobór innych leków na stymulacje.
Kurcze obym dorwała ten pregnyl 🙄🙏 jak nie to masakra, nie dość że ovi droższy podwójnie, to jeszcze właśnie słyszałam, że pregnyl lepszy. Ciekawe czy te braki leków, to przez koronę... 🤔😔

Dziewczyny też już 3 razy dostawałam zastrzyk i też nadal nie zaszłam. Dostawałam ovitrelle. Ile dni po zastrzyku robiłyście test? Mi się wydaje że nic z tego jak zwykle. Zastrzyk robiłam w sobotę tydzień temu ale w pon na usg nadal były pęcherzyki czyli po 1,5 dnia nie pękły. Nie wiem jak to teraz liczyć skoro wiem że w pon na pewno nie pękły.

Jak nie ruszy dawka 5000j pregnylu to da 2x 5000j, powiedział, że takie jest postępowanie, a jak to nie daje rezultatu, to dobór innych leków na stymulacje.
Kurcze obym dorwała ten pregnyl [emoji849][emoji120] jak nie to masakra, nie dość że ovi droższy podwójnie, to jeszcze właśnie słyszałam, że pregnyl lepszy. Ciekawe czy te braki leków, to przez koronę... [emoji848][emoji17]
Hej co i Ciebie?

Hej dziewczyny co i was? Ja jestem po laparoskopii i byłam na kontroli u lekarza. Mamy zielone światło na starania ale pęcherzykow brak [emoji41] czekam do następnego cyklu żeby zobaczyć czy się wyreguluje owulacja.

Dziewczyny, jestem w 28 dc, czy to możliwe ze lekki ból brzucha, czasami takie lekkie uczucie wbijania igly, to może być objaw ciąży, czy któraś z was tak miała? nigdy tak nie miałam, a nie chce robić za szybko tych testów ciążowych.

Do góry