reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Właśnie sobie przypomniałam! Dziewczyny bierzcie tabletki z olejem z wiesiołka! To on zdziałał cuda! Brałam od pierwszego dnia okresu do owulacji 3 razy dziennie kapsułkę. Może to jego zasługa!

ello- beta śliczna, kto wie, może i wiesiołek pomógł:-)
waiting- super będzie,żeby czerwiec był Twój, a teraz ancona przedstawi swoje dwie piękne kreski, a potem to i mitaka, neta i ja:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak pisałam wczoraj- zmolestowałam mojego ponownie i dalej będę go molestować, może jutro:-Dneta- a wy jak z działaniami?

Ancona ja miałam również w dzień miesiączki i dzień po brązowe takie delikatne upławy a teraz czuję cały czas mokro.Również bulgocze w brzuchu i jakbym połknęła balon.Wszystko wskazuje że jesteś w ciąży,test potwierdzi.Ja dziś byłam zrobić betę-prywatnie oczywiście bo do lekarza nie mogę się dodzwonić a w przychodni trzeba 2 tygodnie czekać na wizytę.

Hey. Dzisiejszy wieczór jest najgorszym z ostatnich wieczorów. Mieliśmy z mężem wilczura. Kochaną Azę. Była już stara bo miała 15 lat a jak na wilczura to bardzo dużo. Juz powoli słabły jej tylne łapy, ogłuchła, zrobiła jej się zaćma na oczach. Próbowalismy ja leczyć, ale nie pokonamy starości. Nigdy nie miała młodych bo... chyba była lesbijką nie chciała żadnego psa :-). W tym włąśnie problem. W zimie miała urojoną ciąże. Nabrzmiał jej sutek. Zebrało sie tam mleko, potem zrobiło zapalenie, antybiotyki nie działały a operacji mogła nie przezyć ze względu na wiek. Wiedzieliśmy, że zdechnie prędzej czy później. Jakiś miesiąc temu utek jej nabrzmiał to wielkości hmmmm trzech piłek tenisowych, dostała leki. Drapała się strasznie po tym. Przyszła,m z pracy a ona rozgryła ta torbiel, leciała krew i w ogóle oszczędze wam dokłądnych opisów co się działo. Męża nie ma, Musiałam sama podjąć decyzję i uśpić kochanego psa. K***** ja wiem że to tylko pies ale tak mi cięzko. Męża nie ma nie moge sie przytulić, musiałam sama podjąć tą decyzję, sama zostałam z jej zwłokami, musiałam prosić kolegę o jej zakopanie. Dobrze że przyjechał i pomógł mi bo sama nie dałąbym rady. :frown:
Miałam nadzieje że jak zdechnie to będzie to sytuacja poza mną że zaśnie , nie obudzi się a ja przyjdę z pracy to już jej nie będzie, nie wiedziałąm że będę musiała tak trudne decyzje podejmować. Jak dostała zastrzyk chciała się podnieść, położyła pysk na moich nogach, patrzyła na mnie tymi wielkimi ślipiami..... ,masakra

zima 2011 090.jpg

Załączniki

• zima 2011 090.jpg
    zima 2011 090.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry