reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

neta nie przesadzaj, stara nie jesteś, nawet tak nie myśl:angry:a co do wzroku to odnośnie różnic, liczb itp to dzieci ze spektrum autystycznego więc i zespół Aspergera lubią liczby i generalnie to wzrokowcy.nie namawiam do badań, bo to nie to foprum.jak bedziesz potrzebować konsultacji to pisz kochana- służę pomocą. a skąd wiesz,że mjaa poroniła???bo to chyba drugi raz?
waiting- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ja też trzymam mocno kciuki za nasze II kreseczki!!!!

Chociaż jestem prawie pewna że u mnie nic z tego nie będzie, mam jakieś takie babskie przeczucie:dry:
w ogóle to od rana mam humor jak zbity pies i nic mnie nie cieszy... najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku słuchając smętnej muzyki... ajjjć...

Cześć dziewczyny.
Dawno nic nie pisałam ale jak wiele z Was (choć czasu nie za dużo)podglądałam wątek.Gratuluje zafasolkowanym i przesyłam wyrazy współczucia dla mjaa.
W tym cyklu były tylko 2 zbliżenia ze względu na zabieg męża-ale ma pokiereszowanego....!Ze względu na zbyt wiele pracy całkowicie mi się poprzestawiało w głowie i myślałam,że mam mieć okres jutro,a tu w piątek dźwignęłam mojego 14kg Cyprianka i strasznie zakuł lewy jajnik.Po jakimś czasie zauważyłam na bieliźnie dwie brunatne plamki i pomyślałam-wcześniej okres przyszedł.Poleciałam do kompa i obliczam cykl a tu termin okresu w piątek 17.To szybko po teściora (mimo,że wieczór) i masz 2 kreski.Dziś rano powtórzyłam i też dwie kreski...
A oto dowód

Na razie moje objawy to senność-usypiam na stojąco,bulgotanie w brzuchu, upijają mnie spodnie tzn czuję w dole brzucha balon i kłucie lewego jajnika brak miesiączki oraz delikatne brunatne plamki na wkładce.
W przyszłym tygodniu wybieram się do ginekologa-także dowiem się czy to aby na pewno ciąża i dopiero wtedy będę spokojniejsza

Najpiękniejsze gratulacje:*
Uważaj na siebie i dbaj o siebie bardzo!

Dla starających ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ewa Wielkie Gratulacje!!!! Cieszę się razem z Tobą!!!

Ja już mam już ciut lepszy humor ale i tak czuję się przytłoczona wszystkim dookoła. Przedłużanie remontu w nieskończoność, starania o maluszka - ciągle nie wychodzi a teraz tak sobie myślę że chciałabym w końcu pójść do pracy tylko w naszym miasteczku graniczy to z cudem:dry: zwłaszcza z moim wykształceniem (pedagogiczne hehe) a muszę jakoś odciążyć męża bo zarabianie na utrzymanie nas i domku jest tylko na jego głowie, a teraz jeszcze trzy tygodnie siedział w domu i jest w ogóle d...a

Ja już byłam myśli,że się nie uda i mogę szczerze przyznać,że w tym cyklu miałam bardzo mało stresu.Prowadzę firmę i pogodzenie wszelkich obowiązków bez pomocy rodziny wykańczało mnie psychicznie-cały czas myślałam co z dzieckiem,kto go odbierze z przedszkola,kto z nim pójdzie do lekarza,obowiązki domowe i praca.Na szczęście w tym miesiącu podjęłam decyzję iż zamykam działalność i nie będę się stresować bo przede mną jeszcze trochę życia i mi to niepotrzebne.
Wierzę,że Wam też się uda tylko wrzućcie na luz.

Ewa GRATULACJE :yes::-)

demsik udało mi się skontaktować z Mjaa stąd wiem:-( nic nie wiem, żeby to był drugi raz.

Weekend więc jak zwykle pustki. Ja się zastanawiam, czy ten cykl w ogóle będzie owulacyjny. Wczoraj (16 dc) robiłam test owu i jedna krecha tylko. Zatem albo owu wystąpiła wyjątkowo jak na mnie wcześniej, np. w 14 lub 15 dc, albo może wcale jej nie będzie. Ponadto podobnie jak w poprzednim cyklu mam od dwóch dni delikatne plamienie ( tyle, że w poprzednim cyklu było to związane z owulacją, wtedy na testach miałam dwie kreseczki wyraźne). Zatem dziwne to jakoś. Może jeszcze dziś zrobię test owu i zobaczę.Ech.. chyba skończy się znów na CLO...

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli:( wstyd sie przyznac ale strasznie chce mi sie palić:( przestałam jak tylko dowiedziałam sie o ciąży. Strasznie sie dzisiaj czuję, jestem nerwowa, wszystko mnie wkurza. Tragedia:(

reklama
Ewa gratulacje super! :laugh2: W końcu się coś rusza :happy:
Ello nie pal, nie wolno!

Mam mega kacoraaaa po wczorajszych juwenaliach i to po trzech piwach :eek:

Do góry