reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

neta nie przesadzaj, stara nie jesteś, nawet tak nie myśl:angry:a co do wzroku to odnośnie różnic, liczb itp to dzieci ze spektrum autystycznego więc i zespół Aspergera lubią liczby i generalnie to wzrokowcy.nie namawiam do badań, bo to nie to foprum.jak bedziesz potrzebować konsultacji to pisz kochana- służę pomocą. a skąd wiesz,że mjaa poroniła???bo to chyba drugi raz?
waiting- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ja też trzymam mocno kciuki za nasze II kreseczki!!!!

Chociaż jestem prawie pewna że u mnie nic z tego nie będzie, mam jakieś takie babskie przeczucie:dry:
w ogóle to od rana mam humor jak zbity pies i nic mnie nie cieszy... najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku słuchając smętnej muzyki... ajjjć...

Cześć dziewczyny.
Dawno nic nie pisałam ale jak wiele z Was (choć czasu nie za dużo)podglądałam wątek.Gratuluje zafasolkowanym i przesyłam wyrazy współczucia dla mjaa.
W tym cyklu były tylko 2 zbliżenia ze względu na zabieg męża-ale ma pokiereszowanego....!Ze względu na zbyt wiele pracy całkowicie mi się poprzestawiało w głowie i myślałam,że mam mieć okres jutro,a tu w piątek dźwignęłam mojego 14kg Cyprianka i strasznie zakuł lewy jajnik.Po jakimś czasie zauważyłam na bieliźnie dwie brunatne plamki i pomyślałam-wcześniej okres przyszedł.Poleciałam do kompa i obliczam cykl a tu termin okresu w piątek 17.To szybko po teściora (mimo,że wieczór) i masz 2 kreski.Dziś rano powtórzyłam i też dwie kreski...
A oto dowód

Na razie moje objawy to senność-usypiam na stojąco,bulgotanie w brzuchu, upijają mnie spodnie tzn czuję w dole brzucha balon i kłucie lewego jajnika brak miesiączki oraz delikatne brunatne plamki na wkładce.
W przyszłym tygodniu wybieram się do ginekologa-także dowiem się czy to aby na pewno ciąża i dopiero wtedy będę spokojniejsza

Najpiękniejsze gratulacje:*
Uważaj na siebie i dbaj o siebie bardzo!

Dla starających ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ewa Wielkie Gratulacje!!!! Cieszę się razem z Tobą!!!

Ja już mam już ciut lepszy humor ale i tak czuję się przytłoczona wszystkim dookoła. Przedłużanie remontu w nieskończoność, starania o maluszka - ciągle nie wychodzi a teraz tak sobie myślę że chciałabym w końcu pójść do pracy tylko w naszym miasteczku graniczy to z cudem:dry: zwłaszcza z moim wykształceniem (pedagogiczne hehe) a muszę jakoś odciążyć męża bo zarabianie na utrzymanie nas i domku jest tylko na jego głowie, a teraz jeszcze trzy tygodnie siedział w domu i jest w ogóle d...a

Ja już byłam myśli,że się nie uda i mogę szczerze przyznać,że w tym cyklu miałam bardzo mało stresu.Prowadzę firmę i pogodzenie wszelkich obowiązków bez pomocy rodziny wykańczało mnie psychicznie-cały czas myślałam co z dzieckiem,kto go odbierze z przedszkola,kto z nim pójdzie do lekarza,obowiązki domowe i praca.Na szczęście w tym miesiącu podjęłam decyzję iż zamykam działalność i nie będę się stresować bo przede mną jeszcze trochę życia i mi to niepotrzebne.
Wierzę,że Wam też się uda tylko wrzućcie na luz.

Ewa GRATULACJE :yes::-)

demsik udało mi się skontaktować z Mjaa stąd wiem:-( nic nie wiem, żeby to był drugi raz.

Weekend więc jak zwykle pustki. Ja się zastanawiam, czy ten cykl w ogóle będzie owulacyjny. Wczoraj (16 dc) robiłam test owu i jedna krecha tylko. Zatem albo owu wystąpiła wyjątkowo jak na mnie wcześniej, np. w 14 lub 15 dc, albo może wcale jej nie będzie. Ponadto podobnie jak w poprzednim cyklu mam od dwóch dni delikatne plamienie ( tyle, że w poprzednim cyklu było to związane z owulacją, wtedy na testach miałam dwie kreseczki wyraźne). Zatem dziwne to jakoś. Może jeszcze dziś zrobię test owu i zobaczę.Ech.. chyba skończy się znów na CLO...

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli:( wstyd sie przyznac ale strasznie chce mi sie palić:( przestałam jak tylko dowiedziałam sie o ciąży. Strasznie sie dzisiaj czuję, jestem nerwowa, wszystko mnie wkurza. Tragedia:(

reklama
Ewa gratulacje super! :laugh2: W końcu się coś rusza :happy:
Ello nie pal, nie wolno!

Mam mega kacoraaaa po wczorajszych juwenaliach i to po trzech piwach :eek:

Do góry