reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Mamcia - dobrze, że już jesteś. Brakowało Ciebie :*
Strasznie miło jest usłyszeć, że jesteś szczęśliwa, że Wasz Wiktor ma się dobrze i jesteście skompletowaną rodzinką :) pewnie masz dużo do opowiadania.
A zmiana nicka wyjdzie tylko na dobre - można zacząć na świeżo, na spokojnie i bez nerwów. Szkoda zdrowia na złości :)

reklama
Kobietko vel Mamciu jesteś!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale za Tobą tęskniłam:) Gratuluję synusia:) Cieszę się bardzo, że wszystko przebiegło bez komplikacji:)

Kobietko witaj, super ze sie odezwalas ;) , buziaki dla syncia :)

A ja znow zawalcze na kolejna jesien :( , bo udalo nam sie w lipcu zaciazyc, ale niestety w sierpniu mialam kolejny zabieg :( mam nadzieje ze w koncu uda mi sie zajsc w zdrowa ciaze i urodzic zdrowego i silnego bobaska :)

Z naszej starej listy juz chyba jednostki pozostaly na polu boju i zycze tym co pozostaly (i sobie) zeby ten rok zakonczyl sie dla nas w dwupaku :)

Pozdrowienia i usciski dla wszystkich :*

Ostatnia edycja:
hej kochane:)

mamcia vel kobietka:) super ze jesteś:) Wiktorek przeslodki:)

a ja dziewczyny wracam na "plac boju" :) mała ma już 2 msce:)a my tak jak kiedyś mowilam będziemy od razu starac się o nastepna dzidzie:) co prawda okresu jeszcze nie mam i karmie piersią....ale wszystko możliwe......:) jeżeli się nie uda w tym roku to trudno ... a .karmic mam zamiar do stycznia...:)

Anastazi gratuluję decyzji:)
My zdecydowaliśmy się na kolejne starania jak Mikołaj miał 5 miesięcy. Udało się jak miał rok i 4,5 miesiąca... Więc wyszło nam 2 latka różnicy:)

reklama
ja bym chciała na przyszly rok powiedzmy pazdz -listopad mieć termin porodu......od zawsze mowilam ze chce jak najmniejsza roznice wieku mieć miedzy dzieciaczkami:)

pozatym....jak mamy które maja w domu bliźniaki daja rade.....to i my damy:):)hihi:)

Do góry