reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Boże Paola najszczersze wyraz współczucia. Trzymaj się jakoś dzielnie. Co to ma być do k nędzy nie dość, że trudno zajść to jeszcze trudno donosić?! Gdzie ta pierdzielona sprawiedliwość na tym świecie?!!!!

reklama
Ale sie wkr***m co sie dzieje, jaka tu sprawiedliwosc! Jak bylam oststnio u gin to w kolejce widzialam same meliniary, wszystkie zaciazone zadowolone, fajkami smierdzialy. Niczym sie nie przejmuja, dziecko pewnie z wpadki. U nich wszystko przebiega bez zarzutow. No pytam sie gdzie tu sprawiedliwosc!

Paola tak bardzo bardzo mi przykro! I macie rację dziewczyny - nie ma tu sprawiedliwości!
To my się staramy, dbamy o siebie tak żeby wszystko było jak najlepiej a tu takie rzeczy - jedne zajść nie mogą a inne zaraz tracą swoje okruszynki..
Ja właśnie przed chwilą okresu dostałam :wściekła/y:

Paola, wyrazy współczucia po stracie maleństwa, zapalam
[*], będzie zawsze z Wami, zobaczysz...dobrze,że wróciłas.u nas zawsze dostaniesz wsparcie, którego z pewnością potrzebujesz.

Boże, co się dzieje?????????????????????????Ello, masz rację, ja też już o tym pisałam!wczoraj znajoma mi opowiadała,że jej koleżance w Anglii zrobiono badania i okazało się,że dziecko BARDZO uszkodzone i wywoływali poród w 6 m-cu!!!!!synuś by nie przeżył porodu w 9 misiącu i żyłby tylko parę godzin jak teraz po narodzinach...bidulka był bardzo zniekształcony, bez warg, połowa języczka tylko i wogóle...ehhh...nie ma sprawiedliwości. Tyle kobiet chce być matkami i byłyby bardzo dobrymi, gdyby tylko bozia im dała, a te nie dbające rodzą piekne, zdrowe dzieci i wyrzucają nie wiadomo gdzie bez serca!!!!!!!!!!!!!!!!k....rwa m.....c!!!!!!!!:angry:

ancona - głowa do góry, ja w tym miesiącu też dostanę @, jestem pewna, więc i testu nie zużyje.zaczynamy w następnym miesiącu działać ponownie:tak:

koriander- ja w sobotę wysiadłam, miałam dość.zamiast napić się kawy porannej, ja musiałam biegać ze szmatą i sprzątać po piątku:wściekła/y:byłam u kresu wytrzymałości i się rozryczałam.powiedziałam,że jeśli tak będzie, to ja się wykończę nerwowo albo odejdę od niego, bo czuję się jak kula u nogi!!!porozmawialiśmy i jest ok:-)nawet przytulanki były, ale na zafasolkowanie to na pewno za późno.trzeba tymi naszymi facetami wstrząsnąć czasami porządnie, bo inaczej na inne współczynniki schodzą i nie kumają czaczy, eh...życie...

Demsik rozmowa to podstawa :) zwłaszcza, że faceci są w ogóle nie domyślni. Do nich trzeba prosto z mostu bo i oni są prości ( i wiedzą o tym co najlepsze :-p) jak powiesz żeby zmyli gary to zmyją gary i pójdą a zlew zostanie no hmmm, dlatego trzeba im od razu mówić umyj gary i zlew ( wtedy i Ty nie muszisz "się czepiać" i on nie jest "zdziwiony" o co Ci chodzi przecież miał gary umyć to umył) taki przykład tylko ale mam wrażenie, że i w ambitniejszych sytuacjach bywa podobnie. U mnie dzisiaj były przytulanki piewrsze w tym miesiącu :szok: taki post to tylko miałam jak mój pojechał zagramanice kiedyś. No ale na bejbi już za późno bo i cyce urosły i pryszcz jest więć owu przeminęła z wiatrem. Czekam na kwiecień :-)

Ancona - wredna @! Wiosna na pewno musi przynieść dobre wieści. Zimnooo to i koty się słabo marcują w tym roku. Marne pocieszenie wiem:sorry2:

Wczoraj cały dzień walczyłam z kuchnią, Jesuuu jak ja nie nawidzę generalnie sprzątać kuchni (tylko nie wiem poco się porwałam skoro i tak okien nie da się umyć, przyjdzie ciepło będzie powtórka:confused2:)Ale dzisiaj lepszy hard core-łazienka :p Także dozoba bo pewnie utknę tam do wieczora ;-)

reklama
hej hej

paola przykro mi, tule
[*] :-( tez przez to w listopadzie przechodzilam :(:-(

demsik fajniie ze pogadaliscie :tak: to po swietach do dziela :-p

mitaka poka zegarka :-)
neta o to aronia przy okazji zdrowa :-p
ancona a to wredna @:wściekła/y:

ej a gdzie Szyszunia???

Do góry