reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Właśnie weszłam sobie na listopadowe mamuśki podlookać jak tam co tam i widzę, że remember ma aniołka :/ ehhhhh
Ciekawe jak tam pozostałe nasze staraczki...... mam nadzieje, że dobrze

Też tam zajrzałam,ale z tego co wyczytałam to jakaś inna dziewczyna straciła ciążę, nie remember.

Ja przemarzłam na kiermaszu :hmm: było STRASZNIE zimno... Później grzałam się u babci nalewką pyszną:happy2:. Aż cud, że się nie przeziębiłam.

ancona trzymam &&&&&&&&&&&&
ewa
za Ciebie również &&&&&&&&&&

reklama
Hey. To straszne. Zero sprawiedliwośći :(:(
Tak jak mówiłam mąż odebrał wyniki. Ma asthenozoospermie. To jest przyczyna naszych niepowodzeń. Musi brac witaminy i za 3 miesiące zobaczymy czy bedzie cos lepiej, Ale do tego czasu małe szanse na dzidzie :-(

salfazin, kwas foliowy, witamina c , l- karnityna póki co tyle jak to nie pomoze to mamy sie zgłosić po receptę na cos na P ale nie pamietam .. żeby cięzki kaliber na plemniory wytoczyć ;-)

Waiting ale przynajmniej znaleźliście przyczynę:-) a to chyba nie jest trudne do wyleczenia tzn podreperowania. 3 miesiące szybko zlecą a będziesz żyć ze świadomością że idzie ku dobremu a nie rozczarowywać się co cykl, że znowu nie ma dwoch kreseczek i dlaczego. A jak się bierze coś na to to nie można się starać, trzeba się zabezpieczać? Może nie?

Neta nalewka babuni magiczny eliksir :-D
M-s z czym masz problem? Miałam prawo pracy na studiach i na szkoleniu też byłam z tego więc może coś będę wiedziała

reklama
waiting - głowa do góry, teraz przynajmniej wiesz jaka jest przyczyna braku ciąży i możesz to naprawić, a po lekach z pewnością żywotność plemników się zwiększy i napiszesz tu nam,że widzisz dwie piękne kreski.poza tym mimo,ze teraz będzie brał leki, zawsze jest szansa zajścia w ciążę?

m-s- coż to się dzieje,że cię prawo pracy interesuje?

neta - a tak wogóle, to ta nalewka własnej roboty czy kupna:-)zrób nam tu trochę smaka, niech nam gul skoczy,że coś dobrego piłaś:-D

Do góry