reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

ancona to trzymamy!!!&&&&
neta dobrze ze tor tylko 1 dzien:tak:uwielbiam nalewki:-D w zeszlym roku sporo naprodukowalismy z domowych wisienek, przydaly sie na rozgrzanie:-D
demsik a jak u was, dalas mezowi jakas nauczke?:-p:-p
ewa daj znac jutro oby sie udalo:tak:
mitaka nastepny cykl nalezy do ciebie!
waiting ogolnie wynik jest ok!1 trzeba tylko facecikom dac kopaA! te tabletkki maja bardzo dobra opinie :tak:ze zajdziecie z nienacka :-p

tez czytalam o remember
[*] ...:-(

reklama
Dziewczyny właśnie sobie kupiłam "złoty" zegarek ze złotoooom tarczom :-p a co? Kicz nie kicz hit sezonu ponoć ;-) Tylko, że bez wiedzy i z konta szanownego mżonka - się zdziwi, że zrobił żonce taki prezent z okazji pierwszego poniedziałku w tym tygodniu :happy2:

Zrobiłam testa i duuupa! Jedna krecha! @ dalej nie ma ale tak sobie myślę że może przesunęła się bo byłam przeziębiona i pewnie zaraz przyjdzie.. Ale ja się nie poddaję będziemy działać do skutku i nie załamię się jak poprzednio!

Waiting a można te tabletki tak profilaktycznie mężusiowi zapodać ?

Bo kiedyś miał inną pracę i więcej się ruszał to i Kubusia zrobiliśmy szybciej a teraz jeździ ciężarówką, stwierdził że w naszym regionie nie ma lepszej pracy po studiach :happy: i pewnie plemniki też jeżdżą zamiast się ruszać :-p

Mitaka zazdroszczę bo za mną też chodzi takie "caceńko" ale teraz wszystko w remont idzie :dry: chociaż wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam sobie komin taki bawełniany na wiosnę w cieplutkim zielonym kolorze :-) aach odrazu lepiej hehe

Ostatnia edycja:
Witam z rana
Jeśli to prawda z Remember to wyrazy współczucia
Ja dziś zrobiłam test ale tylko jedna kreska.Coś mnie ćmi w podbrzuszu ale jak na razie @ brak.
Neta od dawna za mną chodzi chęć na jakąś pyszną naleweczkę-zazdroszczę.
Co do "prezentów" to trzeba sobie jakoś poprawić humor bo wiosny jak nie było tak nie widać'
Wieczorkiem dam znać czy się coś rozwinie

czesc dziewczyny.a u mnie od rana snieg pada.jakies wariactwo!!Ancona profilaktycznie zawsze.odpowiednio dawkowane witaminy nikomu nie zaszkodza.
My staramy sie caly czas.nie poddajemy sie.zdajemy sobie sprawe ze poki zywotnosc plemnikow sie nie poprawi to dzidzi nie bedxiemy miec ale mamy nadzieje ze moze chociaz znajdzie sie jeden plemnik z adhd.wiec nie zabezpieczamy sie ale przez minimum 3 miesiace nie zafasolkuje.:-( moj sie oczywiscie przylamal wiec oficjalnie mowie ze to dobrze ze sie odstresujemy.ze dzidzia juz po nowym roku bedzie ze moze nawet w jego urodziny itp ale wiadomo ze tak naprawde jest mi cholernie smutno u boje sie ze jak witaminy nie pomoga to naturalna metoda nie ma szans albo ze poprawa parametrow bardzo dlugo potrwa :-(

Ja czuje ze @ bedzie!A jak tak to ja to wszystko pier...! Co bedzie to bedzie,koniec starania z kalendarzem w reku!Zrobie cos innego!Ide na diete!

reklama
Cześć dziewczynki.

Może mnie ktoś pamięta byłam z Wami udało mi się jako pierwszej, ale właśnie się skończyło. Wczoraj miałam zabieg, dzieciątko nie żyło już ok.2 tyg....

Do góry