reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Boże Paola najszczersze wyraz współczucia. Trzymaj się jakoś dzielnie. Co to ma być do k nędzy nie dość, że trudno zajść to jeszcze trudno donosić?! Gdzie ta pierdzielona sprawiedliwość na tym świecie?!!!!

reklama
Ale sie wkr***m co sie dzieje, jaka tu sprawiedliwosc! Jak bylam oststnio u gin to w kolejce widzialam same meliniary, wszystkie zaciazone zadowolone, fajkami smierdzialy. Niczym sie nie przejmuja, dziecko pewnie z wpadki. U nich wszystko przebiega bez zarzutow. No pytam sie gdzie tu sprawiedliwosc!

Paola tak bardzo bardzo mi przykro! I macie rację dziewczyny - nie ma tu sprawiedliwości!
To my się staramy, dbamy o siebie tak żeby wszystko było jak najlepiej a tu takie rzeczy - jedne zajść nie mogą a inne zaraz tracą swoje okruszynki..
Ja właśnie przed chwilą okresu dostałam :wściekła/y:

Paola, wyrazy współczucia po stracie maleństwa, zapalam
[*], będzie zawsze z Wami, zobaczysz...dobrze,że wróciłas.u nas zawsze dostaniesz wsparcie, którego z pewnością potrzebujesz.

Boże, co się dzieje?????????????????????????Ello, masz rację, ja też już o tym pisałam!wczoraj znajoma mi opowiadała,że jej koleżance w Anglii zrobiono badania i okazało się,że dziecko BARDZO uszkodzone i wywoływali poród w 6 m-cu!!!!!synuś by nie przeżył porodu w 9 misiącu i żyłby tylko parę godzin jak teraz po narodzinach...bidulka był bardzo zniekształcony, bez warg, połowa języczka tylko i wogóle...ehhh...nie ma sprawiedliwości. Tyle kobiet chce być matkami i byłyby bardzo dobrymi, gdyby tylko bozia im dała, a te nie dbające rodzą piekne, zdrowe dzieci i wyrzucają nie wiadomo gdzie bez serca!!!!!!!!!!!!!!!!k....rwa m.....c!!!!!!!!:angry:

ancona - głowa do góry, ja w tym miesiącu też dostanę @, jestem pewna, więc i testu nie zużyje.zaczynamy w następnym miesiącu działać ponownie:tak:

koriander- ja w sobotę wysiadłam, miałam dość.zamiast napić się kawy porannej, ja musiałam biegać ze szmatą i sprzątać po piątku:wściekła/y:byłam u kresu wytrzymałości i się rozryczałam.powiedziałam,że jeśli tak będzie, to ja się wykończę nerwowo albo odejdę od niego, bo czuję się jak kula u nogi!!!porozmawialiśmy i jest ok:-)nawet przytulanki były, ale na zafasolkowanie to na pewno za późno.trzeba tymi naszymi facetami wstrząsnąć czasami porządnie, bo inaczej na inne współczynniki schodzą i nie kumają czaczy, eh...życie...

Demsik rozmowa to podstawa :) zwłaszcza, że faceci są w ogóle nie domyślni. Do nich trzeba prosto z mostu bo i oni są prości ( i wiedzą o tym co najlepsze :-p) jak powiesz żeby zmyli gary to zmyją gary i pójdą a zlew zostanie no hmmm, dlatego trzeba im od razu mówić umyj gary i zlew ( wtedy i Ty nie muszisz "się czepiać" i on nie jest "zdziwiony" o co Ci chodzi przecież miał gary umyć to umył) taki przykład tylko ale mam wrażenie, że i w ambitniejszych sytuacjach bywa podobnie. U mnie dzisiaj były przytulanki piewrsze w tym miesiącu :szok: taki post to tylko miałam jak mój pojechał zagramanice kiedyś. No ale na bejbi już za późno bo i cyce urosły i pryszcz jest więć owu przeminęła z wiatrem. Czekam na kwiecień :-)

Ancona - wredna @! Wiosna na pewno musi przynieść dobre wieści. Zimnooo to i koty się słabo marcują w tym roku. Marne pocieszenie wiem:sorry2:

Wczoraj cały dzień walczyłam z kuchnią, Jesuuu jak ja nie nawidzę generalnie sprzątać kuchni (tylko nie wiem poco się porwałam skoro i tak okien nie da się umyć, przyjdzie ciepło będzie powtórka:confused2:)Ale dzisiaj lepszy hard core-łazienka :p Także dozoba bo pewnie utknę tam do wieczora ;-)

reklama
hej hej

paola przykro mi, tule
[*] :-( tez przez to w listopadzie przechodzilam :(:-(

demsik fajniie ze pogadaliscie :tak: to po swietach do dziela :-p

mitaka poka zegarka :-)
neta o to aronia przy okazji zdrowa :-p
ancona a to wredna @:wściekła/y:

ej a gdzie Szyszunia???

Do góry