reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Paola 890411
- 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Ello20 - 2 luty
Ewa1985 - 4 luty

M-s - 6 luty
Madziulka11 - 6 luty

Neta81 - 7 luty / 1 cykl starań
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty / 2 cykl starań
[/QUOTE]

Dziewczynka a bo i tak się zdarza :-p niczego nie da się do końca zaplanować, a chociażby ciąży - miała być od razu ( bo tak łatwo o wpadkę) a tu masz babo placek, a raczej nie masz

reklama
Kurna Was nadgonić;)) troszkę mnie nie było i nie mogę się niczego doczytać;)
ja już nie mogę się doczekać poniedziałku- szaleję;-))

No i mam skopany weekend-dziś nie śpię od 5 rano bo przyszedł ból brzucha.wstałam do łazienki a tam @.No cóż trudno się mówi,trzeba działać dalej.:-(

Ewa no przykro mi bardzo, ale nowy cykl - nowe szanse, owulacja wypada koło Walentynek to może będzie szczęśliwie :-)

Mjaa co u Ciebie?

Ja chyba nie wytrzymam z testowaniem do 7... w sumie to mogłabym już dziś testować albo jutro ale nie chcę się rozczarować więc poczekam trochę, zobaczę czy @ nie przylezie. Dziś mam 28 dc więc spodziewam się jej w każdej chwili. Nie przychodź wredna @ :no: ;-)

Jestem ! U mnie pod górkę z organizacją ostatnio. I to bardzo :-p I Internetu nie było.. Z powodu pracy i SPANIA nie poszłam oczywiście na bete. Ale wszystkie testy sikane wychodzą pozytywne, a zrobiłam ich jeszcze parę, różnych firm, bo moja reakcja na II kreski była taka :szok:. I o dziwo na teście który miał większą czułość (bobotest) NIC nie wyszło, NIC! A na teście Vitam dwie krechy :-) Powiem szczerze, że nawet jak wyszła na początku ta jedna kreska, ale czułam, że to jest to. Cóż, można się przejechać jeśli się zrobi test i się mu uwierzy w tą jedną kreskę. Na przykład przed wzięciem antybiotyku.. Co do ciąży to czuję się FATALNIE. Niestety, ale póki co nie znoszę tego zbyt dobrze :( Spróbuję się dopchać do ginki we wtorek, a w poniedziałek już na 100% betę muszę zrobić ;-)

Ewa no przykro mi bardzo, ale nowy cykl - nowe szanse, owulacja wypada koło Walentynek to może będzie szczęśliwie :-)

Mjaa co u Ciebie?

Ja chyba nie wytrzymam z testowaniem do 7... w sumie to mogłabym już dziś testować albo jutro ale nie chcę się rozczarować więc poczekam trochę, zobaczę czy @ nie przylezie. Dziś mam 28 dc więc spodziewam się jej w każdej chwili. Nie przychodź wredna @ :no: ;-)

Mam nadzieję, że będę mogła Ci pogratulować w najbliższych dniach! :-) Nawet nie wiecie jak mocno trzymam za Was kciukasy:)

reklama
Niestety... po poludniu zaobserwowalam troche sluzu podbarwionego krwia wiec jutro jak nic wpadnie @ :((((( zdolowana jestem bo od listopada 2011 marze o drugim dziecku a tu tak ciagle pod gorke... mogloby sie w koncu cos udac...
Mjaa- oficjalnie gratuluje,zostaniesz z nami mam nadzieje i bedziemy razem z Toba przezywac ciaze :)

Do góry