reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Witam niedzielnie...
Choróbsko bardzo powoli odchodzi, pozostało kichanie i kaszel....bacznie siebie obserwuję, bo chce zauważyć dokładnie kiedy zacznie się owu... jutro mam internistę, we wtorek ginekologa....ciekawa jestem co mi powiedzą odnośnie wyników.
eM oznajmił ze dziś obiad na mieście wiec nie musimy stać w kuchni i pichcić :-) idę się wyprysznicowac i naszykować na ten obiadek.
Spokojnej i miłej niedzieli babeczki.

reklama
Witajcie :) Wstałam i.. czekam. Jest lepiej niż wczoraj. Jestem póki co w stanie napić się i coś zjeść, a wczoraj rano było to niewykonalne. W ogóle dopiero teraz do mnie dociera ilu rzeczy po prostu NIE WIEM :) Jak zajść w ciążę to owszem, ale co teraz? Unikałam czytania o ciąży, bo się strasznie nakręcałam. Nie jeden raz miałam w księgarni jakąś książkę już w ręce i ją odkładałam. Może możecie coś polecić? Jakąś faktycznie dobrą książkę?

paola jak Ty się czujesz :)?

kochana ja bedac w ciazy przeczytalam 1 książkę:Ciężarówką przez 9 miesięcy. Przewodnik po ciąży i okolicach:-):-)

Polecam bardzo!! Spojrzenie na ciaze z przymruzeniem oka :tak: Ja moja bede odsprzedawac wiec jakby ktoras chciala to niech da znac :-)

Neta przytulam...ale za to teraz musi sie udac!!
Szyszuna super ze lepiej sie czujesz :tak: Ja tez juz wypatruje owulacji:cool:

kogasca trzymaj sie i nie doluj! Czasami plamienia wystepuja tez jak sie jest w ciazy :tak:

A my sie wybieramy do Leroy bo nam zalalo lazienke :wściekła/y::no:

Mjaa. Dziekuje:-*** Ja to juz sie tak nakrecilam,ze szok...Jak dostane @ to chyba sie zalamie..Dziekuje ze jestescie:-*

Kogasica póki nie ma @ to wszystko możliwe:-) A jeśli nawet przylezie wredota, to i tak będziemy się tu wspierać i MUSI się udać:tak:. Brałaś jakieś wspomagacze?

Nie...To moj pierwszy miesiac staran...Ale tak jak pisalam do cierpliwyh nienaleze...Mam juz 4 letniego synka,ale z nim to byla wpadka(najszczesliwsza oczywiscie),teraz czas na braciszka lub siostrzyczke.Dziekuje kochane za mile slowa..Obyscie mialy racje ;-/

Nie...To moj pierwszy miesiac staran...Ale tak jak pisalam do cierpliwyh nienaleze...Mam juz 4 letniego synka,ale z nim to byla wpadka(najszczesliwsza oczywiscie),teraz czas na braciszka lub siostrzyczke.Dziekuje kochane za mile slowa..Obyscie mialy racje ;-/

Nie ma powodu do nerwów :* Odrobina cierpliwości a z pewnością wszystko się uda!

Dziewczyny mam pytanie. Właśnie zasypiam i.. jak to jest z kawą? Rano szukałam czegoś na ten temat, bo jestem kawomaniaczką i w końcu nie wiem czy wolno, czy nie wolno jej pić. Piję rozpuszczalną z jednej łyżeczki, z mlekiem, więc wersja delikatna :p

Mjaa. Dziekuje:-*** Ja to juz sie tak nakrecilam,ze szok...Jak dostane @ to chyba sie zalamie..Dziekuje ze jestescie:-*
To jest najgorsze.. Ja co chwilę mówię sobie: Ochłoń kobieto, masz już dwójkę dzieci.. Jak trzecie zechce przyjść to przyjdzie..."

Ale.. niesamowicie jest zobaczyć 2 kreseczki, poczuć ruchy a potem obejrzeć taką maleńką istotke...

Dzisiaj oglądałam program o rodzinach wielodzietnych (9 i 14 dzieci..) i te kobiety miały obsesję rodzenia.. Jedna z nich mega schorowana ale nadal nie zaprzestała starań...

Dziewczynom zafasolkowanym gratuluję,a tym,do których przyszła wredna@ -strasznie przykro bo i ja jestem wśród Was.Na dodatek jestem podminowana i od rana nie odzywam się do męża(nawet w niedzielę dopołudnia nie mogę mieć chwili dla siebie:( Mam nadzieję że nadchodzący tydzień będzie pomyślny. Mogłoby się pokazać trochę słońca bo chyba mnie łapie jakaś zimowa depresja.Nic nie wychodzi tak jak bym chciała. Ah szkoda gadać.Dobrze,że mogę się trochę wyżalić.

reklama
Ewa ja też chodzę zła, również męczy mnie brak słońca, brzuch boli... ech..

Wspomagacze już zamówiłam w aptece internetowej, za parę dni będą to będziemy się faszerować. Oby ten cykl był lepszy :-), za Ciebie Ewa również trzymam &&& bo my w podobnych dniach będziemy działać :-)

Do góry