reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tak straszycie tymi badaniami, chyba tez się przejdę do gina w przyszłym tygodniu..

Kari fajny blog, gdzie mieszkasz w WB?:blink:
waiting trzymam mocno żeby zołza @ nie przyszła!

Stawiam że conajmniej połowa testujących z naszej listy zobaczy II :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe koleżanki!
Mitaka, ja też podziwiam. Już nawet nie próbuje planować. Ot w tym tygodniu chciałam być taka ambitna i co? W planach najpierw był kurczak z warzywkami, później kaczka tak nieco na orientalnie, oba z przepisów Okrasy i co? Sos do kurczaka wyszedł tak gorzki, że niczym się tego nie da zabić i do tej pory nie daliśmy rady zjeść całości, przez co kaczka przechodzi na następny tydzień, oby wyszła smaczna
:szok:
Koriander, nie ma sprawy, proszę Was tylko o informacje to dopiszę
;-) Na sobie podaję przykład jako to będzie wyglądać

Paola 890411
- 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Ello20 - 2 luty
Ewa1985 - 4 luty

M-s - 6 luty
Madziulka11 - 6 luty

Neta81 - 7 luty
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty
Mitaka - 25 luty

Nie wytrzymalam,raniutko zrobilam test ale owulacyjny...wyszedl pozytywny...niby dzialaja podobnie jak ciazowe? Dwie kreseczki...jedna troche mniej widoczna...spodziewana @ 5 lutego...zwariuje...

Mam do Was pytanie. Robiłyście już testy owulacyjne ?? Bo mnie już trzeci dzień z rzędu wychodzi pozytywny i nie wiem czy po prostu hormon LH u mnie dlugo sie utrzymuje czy jestem jakas lewa ? Mialyscie tak kiedyś ??
10dc negatywny temp 36,0
11dc negatywny temp 36,2
12dc pozytywny temp 36,4
13dc pozytywny temp36,4
14dc pozytywny temp 36,6

reklama
No wlansie ja tez dzis owulacyjny zrobilyam i wyszedl pozytywny....5.02 termin @......troszke poczytalam o roznicy miedzy testem owulacyjnym a ciazowym.....ponoc lwasnie owulacyjne potrafia wykryc ciaze???

Do góry