reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Paola 890411
- 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Ello20 - 2 luty
Ewa1985 - 4 luty

M-s - 6 luty
Madziulka11 - 6 luty

Neta81 - 7 luty / 1 cykl starań
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty / 2 cykl starań
[/QUOTE]

Dziewczynka a bo i tak się zdarza :-p niczego nie da się do końca zaplanować, a chociażby ciąży - miała być od razu ( bo tak łatwo o wpadkę) a tu masz babo placek, a raczej nie masz

reklama
Kurna Was nadgonić;)) troszkę mnie nie było i nie mogę się niczego doczytać;)
ja już nie mogę się doczekać poniedziałku- szaleję;-))

No i mam skopany weekend-dziś nie śpię od 5 rano bo przyszedł ból brzucha.wstałam do łazienki a tam @.No cóż trudno się mówi,trzeba działać dalej.:-(

Ewa no przykro mi bardzo, ale nowy cykl - nowe szanse, owulacja wypada koło Walentynek to może będzie szczęśliwie :-)

Mjaa co u Ciebie?

Ja chyba nie wytrzymam z testowaniem do 7... w sumie to mogłabym już dziś testować albo jutro ale nie chcę się rozczarować więc poczekam trochę, zobaczę czy @ nie przylezie. Dziś mam 28 dc więc spodziewam się jej w każdej chwili. Nie przychodź wredna @ :no: ;-)

Jestem ! U mnie pod górkę z organizacją ostatnio. I to bardzo :-p I Internetu nie było.. Z powodu pracy i SPANIA nie poszłam oczywiście na bete. Ale wszystkie testy sikane wychodzą pozytywne, a zrobiłam ich jeszcze parę, różnych firm, bo moja reakcja na II kreski była taka :szok:. I o dziwo na teście który miał większą czułość (bobotest) NIC nie wyszło, NIC! A na teście Vitam dwie krechy :-) Powiem szczerze, że nawet jak wyszła na początku ta jedna kreska, ale czułam, że to jest to. Cóż, można się przejechać jeśli się zrobi test i się mu uwierzy w tą jedną kreskę. Na przykład przed wzięciem antybiotyku.. Co do ciąży to czuję się FATALNIE. Niestety, ale póki co nie znoszę tego zbyt dobrze :( Spróbuję się dopchać do ginki we wtorek, a w poniedziałek już na 100% betę muszę zrobić ;-)

Ewa no przykro mi bardzo, ale nowy cykl - nowe szanse, owulacja wypada koło Walentynek to może będzie szczęśliwie :-)

Mjaa co u Ciebie?

Ja chyba nie wytrzymam z testowaniem do 7... w sumie to mogłabym już dziś testować albo jutro ale nie chcę się rozczarować więc poczekam trochę, zobaczę czy @ nie przylezie. Dziś mam 28 dc więc spodziewam się jej w każdej chwili. Nie przychodź wredna @ :no: ;-)

Mam nadzieję, że będę mogła Ci pogratulować w najbliższych dniach! :-) Nawet nie wiecie jak mocno trzymam za Was kciukasy:)

reklama
Niestety... po poludniu zaobserwowalam troche sluzu podbarwionego krwia wiec jutro jak nic wpadnie @ :((((( zdolowana jestem bo od listopada 2011 marze o drugim dziecku a tu tak ciagle pod gorke... mogloby sie w koncu cos udac...
Mjaa- oficjalnie gratuluje,zostaniesz z nami mam nadzieje i bedziemy razem z Toba przezywac ciaze :)

Do góry