reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

MJAA SUPER;)))będzie dobrze -ja też cala w nerwach;)) dziś znowu zrobiłam test-tak dla pewności i dwa grubaski;)) a WY WSZYSTKIE ZOBACZYCIE JUŻ NIEDŁUGO TO SAMO:)

reklama
Witajcie :) Wstałam i.. czekam. Jest lepiej niż wczoraj. Jestem póki co w stanie napić się i coś zjeść, a wczoraj rano było to niewykonalne. W ogóle dopiero teraz do mnie dociera ilu rzeczy po prostu NIE WIEM :) Jak zajść w ciążę to owszem, ale co teraz? Unikałam czytania o ciąży, bo się strasznie nakręcałam. Nie jeden raz miałam w księgarni jakąś książkę już w ręce i ją odkładałam. Może możecie coś polecić? Jakąś faktycznie dobrą książkę?

paola jak Ty się czujesz :)?

A ja mam dzis ogrooomnego dola....czuje ze dostane @(termin5.02).Od wczoraj mam jakies dziwne bladorozowe plamienia....Dzis znowu zrobilam test dzis i oczywiscie nic...Jak dostane to chyba sie zalamqie...

A ja mam dzis ogrooomnego dola....czuje ze dostane @(termin5.02).Od wczoraj mam jakies dziwne bladorozowe plamienia....Dzis znowu zrobilam test dzis i oczywiscie nic...Jak dostane to chyba sie zalamqie...

Może jednak @ nie przyjdzie? Ja też byłam pewna, że się pojawi, a jednak nie przyszła.. Bądź dobrej myśli. Wiem, że to trudne i że teraz łatwo mi mówić. Ale nie ma innego wyboru. Co do testu to ja robiłam w dniu spodziewanej @ i druga kreska była bladziuuuuuuutka. Więc nic nie jest przesądzone póki @ nie ma :) Trzymam mocno kciuki!

Mjaa i paola!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nadal bez okresu, drugi msc.... o dzidziusia staramy się od 2 tyg mniej więcej więc w ciąży nie jestem....
A jak Wam pisałam moje miesiąckzi są jak gra w statki... normalka że co 2, 3 msce się pojawiają często... ech :(

Mjaa i paola!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nadal bez okresu, drugi msc.... o dzidziusia staramy się od 2 tyg mniej więcej więc w ciąży nie jestem....
A jak Wam pisałam moje miesiąckzi są jak gra w statki... normalka że co 2, 3 msce się pojawiają często... ech :(

Przyznam szczerze, że nie zdawałam sobie sprawy, że tyle z Was ma takie problemy z cyklami.. Znasz przyczynę tego, że tak się dzieje?

A u mnie zgodnie z przewidywaniami zawitała dziś @ :no::-( smutno mi i przykro.. no ale co robić... trzeba działać dalej. Kupię wiesiołek i pobiorę trochę bo w tym cyklu miałam mało śluzu, może trzeba pobrać i znów Androvit dla męża, poprzednio brał, może to pomogło. Brzuch mnie boli i głowa...

Mjaa
ja miałam kiedyś świetną "ciążową" książkę ale komuś pożyczyłam i oczywiście nie wróciła. W dobrych księgarniach poszukaj. Ja lubiłam czasopismo 9 miesięcy, nie wiem czy się ukazuje, ale było dobre merytorycznie i ciekawe. Kupowałam też Mam Dziecko i parę innych podobnych. Jakbyś miała jakieś pytania czy wątpliwości to chętnie pomogę :-)

koriander, szyszunia, mitaka co u Was?

Acha i proszę o korektę w naszej liście - termin spodziewanej @ czyli i testowania to będzie 04.03.2013, cykl starań 2

Przyznam szczerze, że nie zdawałam sobie sprawy, że tyle z Was ma takie problemy z cyklami.. Znasz przyczynę tego, że tak się dzieje?
nie znam mimo, że badano mi hormony itd przed 1 ciążą....
ale że zaszłam w pierwszą i drugą to potem juz przestałam sie ptrzejmować..
Brałam czasem tabletki na kilka mscy i po nich przez pół roku było regularnie....

Podobno mam to po babci. Ona tez miała okres bez żadnej regularności a urodziła 4 dzieci....

Pod koniec lutego idę do ginekolga to pewnie wyrówna mi tym razem duphastonem....

reklama
Do góry