reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tez non stop myśle ...mam urlop,
wiec siedzenie w domu nie sprzyja i staram się skupiać na innych rzeczach - rolki, książka, angielski, dziś w planach ciasto z ciecierzycy ❤️najlepsze ☺️trzeba coś robić żeby nie zwariować ;)
Ciężko jest wyłączenie myślenia w tym temacie. Przydałby sie taki zastrzyk anty mysleniowy o tym :-) :)

reklama
Musimy po prostu myśleć, że co ma być to będzie. Zrobiłyśmy wszystko co w naszej mocy przecież ☺️na resztę nie mamy wpływu ;) cokolwiek się nie wydarzy trzeba to zaakceptować

Nie mysl tak proszę. Doczekasz się w koncu maluszka, każda z nas się doczeka - nie może być inaczej!
Jest ciężko, bo mam dni ze trace nadzieje... ale z drugiej strony nadal wierze, ze jeszcze się uda... [emoji3590]
Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Rozumiem. Niemniej jednak trzymam za Ciebie kciuki ❤️

@Migdalove ma 100% rację jeśli chodzi o współżycie przed wizytą u ginekologa. Wynik może wyjść sfałszowany z różnych powodów. Ja nawet jak chodzilam na monitoring owulacji to dwa dni przed miałam ,,zakaz,, współżycia. Dopiero przy cyklu stymulowanym nie było już to istotne, a wręcz odwrotnie.

reklama
Dodam jeszcze, że jak się wie, że się idzie do ginekologa na wizytę i jest się niepewnym czy będzie cytologia czy nie to można ten dzień wcześniej się powstrzymać [emoji12]

Do góry