reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tez non stop myśle ...mam urlop,
wiec siedzenie w domu nie sprzyja i staram się skupiać na innych rzeczach - rolki, książka, angielski, dziś w planach ciasto z ciecierzycy ❤️najlepsze ☺️trzeba coś robić żeby nie zwariować ;)
Ciężko jest wyłączenie myślenia w tym temacie. Przydałby sie taki zastrzyk anty mysleniowy o tym :-) :)

reklama
Musimy po prostu myśleć, że co ma być to będzie. Zrobiłyśmy wszystko co w naszej mocy przecież ☺️na resztę nie mamy wpływu ;) cokolwiek się nie wydarzy trzeba to zaakceptować

Nie mysl tak proszę. Doczekasz się w koncu maluszka, każda z nas się doczeka - nie może być inaczej!
Jest ciężko, bo mam dni ze trace nadzieje... ale z drugiej strony nadal wierze, ze jeszcze się uda... [emoji3590]
Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Rozumiem. Niemniej jednak trzymam za Ciebie kciuki ❤️

@Migdalove ma 100% rację jeśli chodzi o współżycie przed wizytą u ginekologa. Wynik może wyjść sfałszowany z różnych powodów. Ja nawet jak chodzilam na monitoring owulacji to dwa dni przed miałam ,,zakaz,, współżycia. Dopiero przy cyklu stymulowanym nie było już to istotne, a wręcz odwrotnie.

reklama
Dodam jeszcze, że jak się wie, że się idzie do ginekologa na wizytę i jest się niepewnym czy będzie cytologia czy nie to można ten dzień wcześniej się powstrzymać [emoji12]

Do góry