reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dodam jeszcze, że jak się wie, że się idzie do ginekologa na wizytę i jest się niepewnym czy będzie cytologia czy nie to można ten dzień wcześniej się powstrzymać [emoji12]
A po co? Jeśli gin nic mi nie mówił nie zwracał mi uwagi ani nic takiego. Tak jak pisałam wcześniej pisałam jak jest w DE i o sobie. Każdy lekarz ma swój sposób leczenia badania. Nie ma identycznych lekarzy.

reklama
A po co? Jeśli gin nic mi nie mówił nie zwracał mi uwagi ani nic takiego. Tak jak pisałam wcześniej pisałam jak jest w DE i o sobie. Każdy lekarz ma swój sposób leczenia badania. Nie ma identycznych lekarzy.
Nie będę się z Tobą kłócić, bo to i tak nie ma sensu, masz swoją teorie na to więc spoko. [emoji12]

Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Rozumiem. Niemniej jednak
Dziękuję.

Ja cały czas czekam na twój piękny test ciążowy. Bo z tego co pamiętam też się starasz długo długo prawda?
Tak :( w listopadzie minie 3 lata :(

Nie będę się z Tobą kłócić, bo to i tak nie ma sensu, masz swoją teorie na to więc spoko. [emoji12]
Ja też nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Nie wiem czy mam swoją rację bo nie napisałam że to jest moja racja tylko przedstawilam sytuację jak lekarze tu do tego pod chodzą. Nie informuja o wymazach i też żaden lekarz nie zwraca tu uwagi żeby przed cytologia czy przy innych wymazach dzień wcześniej nie wspolzyc.

tzn jeśli @ się nie pojawi to idziesz na betę?
powodzenia! Który masz dc?
A ja jednak dostałam @ :-D ale ulga! Zaczynam oficjalnie 1 cykl starań :-) :) nie zależy mi bardzo na październiku, ale już nie mogłam się doczekać. Stresować się będę dopiero od stycznia, teraz działamy na luzie :yes: można się tu gdzieś dopisać do listy?

Do "tabelki" dopisuje @Migdalove . Wystarczy ze napiszesz jej swoje dane z prośbą o dopisanie. Dane jakie wpisujemy to:
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci

Swoją drogą jak już będziesz Gosik dopisywać nstasze to mozesz mi też przy okazji zaktualizowac na
Cykl staran - 6
Nast. @ - 14.10

Dziękuję kochana :*

Bylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.

Bylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.
Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy

reklama
Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy
Moj maz nic nie przyjmuje wiec chyba się zdecydujemy, sama juz nie wiem. Na Internecie można kupić o połowę taniej.

Do góry