reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dodam jeszcze, że jak się wie, że się idzie do ginekologa na wizytę i jest się niepewnym czy będzie cytologia czy nie to można ten dzień wcześniej się powstrzymać [emoji12]
A po co? Jeśli gin nic mi nie mówił nie zwracał mi uwagi ani nic takiego. Tak jak pisałam wcześniej pisałam jak jest w DE i o sobie. Każdy lekarz ma swój sposób leczenia badania. Nie ma identycznych lekarzy.

reklama
A po co? Jeśli gin nic mi nie mówił nie zwracał mi uwagi ani nic takiego. Tak jak pisałam wcześniej pisałam jak jest w DE i o sobie. Każdy lekarz ma swój sposób leczenia badania. Nie ma identycznych lekarzy.
Nie będę się z Tobą kłócić, bo to i tak nie ma sensu, masz swoją teorie na to więc spoko. [emoji12]

Niestety nie ma szans. Ja już zrezygnowałam. Nawet przestałam brać jakie kolwiek witaminy. Po nowym roku zacznę szukać pracy i rzucę się w wir pracy.

Ale to że u mnie nie ma szans nie oznacza że za was nie trzymam kciukow. Bo trzymam i czekam znowu na wysyp dwuch kresek na ciążowym.

Rozumiem. Niemniej jednak
Dziękuję.

Ja cały czas czekam na twój piękny test ciążowy. Bo z tego co pamiętam też się starasz długo długo prawda?
Tak :( w listopadzie minie 3 lata :(

Nie będę się z Tobą kłócić, bo to i tak nie ma sensu, masz swoją teorie na to więc spoko. [emoji12]
Ja też nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Nie wiem czy mam swoją rację bo nie napisałam że to jest moja racja tylko przedstawilam sytuację jak lekarze tu do tego pod chodzą. Nie informuja o wymazach i też żaden lekarz nie zwraca tu uwagi żeby przed cytologia czy przy innych wymazach dzień wcześniej nie wspolzyc.

tzn jeśli @ się nie pojawi to idziesz na betę?
powodzenia! Który masz dc?
A ja jednak dostałam @ :-D ale ulga! Zaczynam oficjalnie 1 cykl starań :-) :) nie zależy mi bardzo na październiku, ale już nie mogłam się doczekać. Stresować się będę dopiero od stycznia, teraz działamy na luzie :yes: można się tu gdzieś dopisać do listy?

Do "tabelki" dopisuje @Migdalove . Wystarczy ze napiszesz jej swoje dane z prośbą o dopisanie. Dane jakie wpisujemy to:
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci

Swoją drogą jak już będziesz Gosik dopisywać nstasze to mozesz mi też przy okazji zaktualizowac na
Cykl staran - 6
Nast. @ - 14.10

Dziękuję kochana :*

Bylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.

Bylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.
Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy

reklama
Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy
Moj maz nic nie przyjmuje wiec chyba się zdecydujemy, sama juz nie wiem. Na Internecie można kupić o połowę taniej.

Do góry