Paulaa28
Fanka BB :)
Ja dziś 10 dni po zastrzyku i 24 dc. Planuje nie testowaćDziewczyny która testuje na dniach? Ja dalej bez @ a już 2 dzień brzuch naparza jak na okres, wkurza mnie to niesamowicie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś 10 dni po zastrzyku i 24 dc. Planuje nie testowaćDziewczyny która testuje na dniach? Ja dalej bez @ a już 2 dzień brzuch naparza jak na okres, wkurza mnie to niesamowicie!
tzn jeśli @ się nie pojawi to idziesz na betę?Ja dziś 10 dni po zastrzyku i 24 dc. Planuje nie testować
powodzenia! Który masz dc?Ja dzisiaj mam wizytę u gin.mam stresa.
tzn jeśli @ się nie pojawi to idziesz na betę?
Wiesz co sama nie wiem bo moje ost cykle wyglądały tak: 45,46,28 , wiec tak naprawdę nie wiem kiedy mogę się spodziewać i kiedy ewentualnie zrobić betę ...
Mam 13 dc. Od dwóch dni jajniki bola, wczoraj bylo z mezem przytulanietzn jeśli @ się nie pojawi to idziesz na betę?
powodzenia! Który masz dc?
A ja jednak dostałam @ ale ulga! Zaczynam oficjalnie 1 cykl starań nie zależy mi bardzo na październiku, ale już nie mogłam się doczekać. Stresować się będę dopiero od stycznia, teraz działamy na luzie można się tu gdzieś dopisać do listy?
Testowałas ??Dziewczyny która testuje na dniach? Ja dalej bez @ a już 2 dzień brzuch naparza jak na okres, wkurza mnie to niesamowicie!
Oj, już myślałam szkoda;( ja bede testowała za tydzień, no chyba ze @ przyjdzie szybciej ... póki co luz, jakos nie jestem nastawiona pozytywnie12-15 września,w ciąży nie jestem, robiłam kilka testów, zresztą u nas praktycznie zero przytulanek, albo bezowulacyjny cykl albo znów wariują hormony, wiem że muszę do gina, ale chciałam po @ pójść, tylko wredna nie chce przyjść!
U mnie 8 dni po zastrzyku, ciekawe czy coś z tego będzie...Ja dziś 10 dni po zastrzyku i 24 dc. Planuje nie testować
Ja tez non stop myśle ...mam urlop,U mnie 8 dni po zastrzyku, ciekawe czy coś z tego będzie...
A będziesz szła robić betę po 10 dniach ?U mnie 8 dni po zastrzyku, ciekawe czy coś z tego będzie...