Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, nie znam sie, ale w takiej cenie to mam nadzieję że sa dobre i skuteczne w działaniu. Na ta chwilę nie mam wyjścia i zaufam lekarzowi.Rozumiem, może faktycznie maja większa dawkę witamin niż inne suplementy.
3 cs czas zacząć:/
Powodzenia3 cs czas zacząć:/
Możesz kupić dla męża FertilMan też dobre, a koszt okolo 50złBylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.
Dokładnie chodzi o witaminy [emoji6]Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy
Ale jajka z tym progesteronem, niby człowiek bierze, żeby ogarnąć jakoś cykle, a może się zrobić jeszcze większy bałagan sama bym nie wiedziała jak traktować takie plamienia.Jeśli chodzi o tabelkę to piszcie do mnie nawet w wiadomości prywatnej, zaglądam na forum dosyć często żeby zobaczyć czy nie mam powiadomień.
Dzisiaj mam w końcu wolne! A we wtorek podpisuje umowę, cieszę się z obecnej pracy. Do ginekologa muszę pójść bo coś nie tak ze mną jest, ciąży nie ma na bank, co pisałam o plamieniach to na nich się skończyło, krwi było tyle że nic chyba 10dni około plamiłam, już przestałam. Zastanawiam się jak teraz zaznaczyć kiedy dostałam miesiączkę. wiedziałam, że przez ten progesterone besins będą cyrki no ale lekarz stwierdził, że to najlepszy progesteron.