reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Bylam u lekarza, wyniki meza to szalu nie ma ale i tragedii nie ma. Lekarz powiedział ze nie jest zle. Mam ladne pęcherzyki, w środę mam sie zgłosić i sprawdzi czy pekly. Zalecił kupić żel conceive plus i dla męża profertil kapsułki. (Tulki w aptekach ani zelu ani leku nie ma, a ten profertil kosztuje ok 300 zl) I zalecil Przytulanki co drugi dzień.
Możesz kupić dla męża FertilMan też dobre, a koszt okolo 50zł

Drogie ... nam tez zlecał zapobiegawczo suplementację , ale mąż przyjmuje inne witaminy w tym cynk i kwas foliowy, wiec stwierdziliśmy,
Ze nie będziemy płacić tak wysoka cenę za coś co posiada dopisek poprawia płodność i jakość spermy
Dokładnie chodzi o witaminy [emoji6]

Jeśli chodzi o tabelkę to piszcie do mnie nawet w wiadomości prywatnej, zaglądam na forum dosyć często żeby zobaczyć czy nie mam powiadomień. :)
Dzisiaj mam w końcu wolne! A we wtorek podpisuje umowę, cieszę się z obecnej pracy. Do ginekologa muszę pójść bo coś nie tak ze mną jest, ciąży nie ma na bank, co pisałam o plamieniach to na nich się skończyło, krwi było tyle że nic chyba 10dni około plamiłam, już przestałam. Zastanawiam się jak teraz zaznaczyć kiedy dostałam miesiączkę. :D wiedziałam, że przez ten progesterone besins będą cyrki no ale lekarz stwierdził, że to najlepszy progesteron.

reklama
Jeśli chodzi o tabelkę to piszcie do mnie nawet w wiadomości prywatnej, zaglądam na forum dosyć często żeby zobaczyć czy nie mam powiadomień. :)
Dzisiaj mam w końcu wolne! A we wtorek podpisuje umowę, cieszę się z obecnej pracy. Do ginekologa muszę pójść bo coś nie tak ze mną jest, ciąży nie ma na bank, co pisałam o plamieniach to na nich się skończyło, krwi było tyle że nic chyba 10dni około plamiłam, już przestałam. Zastanawiam się jak teraz zaznaczyć kiedy dostałam miesiączkę. :D wiedziałam, że przez ten progesterone besins będą cyrki no ale lekarz stwierdził, że to najlepszy progesteron.
Ale jajka z tym progesteronem, niby człowiek bierze, żeby ogarnąć jakoś cykle, a może się zrobić jeszcze większy bałagan :o sama bym nie wiedziała jak traktować takie plamienia.
Poproszę o dopisanie do tabelki: Natasza, Warszawa, 31 lat, 1cs, 1 dziecko, następna @ może 27.10 ale też z tymi cyklami to w sumie sama nie wiem kiedy może przyjść.

Do góry