młoda1994
Fanka BB :)
Bardzo niesprawiedliwe. Ale no cóż tak musiało być. Taki mój los.Ojej strasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo niesprawiedliwe. Ale no cóż tak musiało być. Taki mój los.Ojej strasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
Odkąd pamietam nie miałam z tym problemu, teraz tez 2 cykle sprawdzone i były - chyba w prawym jajniku, duzy dominujący ale nie wiem czy zawsze pękały, bynajmniej te które miałam monitorowane to tak. Dostałam pregnyl może zapobiegawczo, ale i dobrze- fajnie jakby coś się ruszyło w koncuNo u mnie właśnie z tego powodu mi zapisał Byłam dwa cykle na monitoringu i pęcherzyki nie rosły więc dostałam clo.
A jak u Ciebie z pęcherzykami?
Nie mysl tak proszę. Doczekasz się w koncu maluszka, każda z nas się doczeka - nie może być inaczej!A u mnie leci. Czekam na pierwszą miesiączkę po 4 stracie. Również dostałam clo od gin wykupiłam ale nie biorę. Zaczęłam zażywać metformine na IO
U mnie dziecko to już zostało w niespelnionych marzeniach.
Matko widze po naszym forum i w ogóle wśród znajomych, ile dziewczyn zmaga się z problemem niepłodności to jestem przerażona nie spodziewałam się tego, ze dotyczy to aż tak wielu kobiet te wszystkie poronienia - dlaczego tak się dziejeOjej strasznie mi przykro eh jakie to niesprawiedliwe..
A kiedy powinien byc @?Dziewczyny która testuje na dniach? Ja dalej bez @ a już 2 dzień brzuch naparza jak na okres, wkurza mnie to niesamowicie!
12-15 września,w ciąży nie jestem, robiłam kilka testów, zresztą u nas praktycznie zero przytulanek, albo bezowulacyjny cykl albo znów wariują hormony, wiem że muszę do gina, ale chciałam po @ pójść, tylko wredna nie chce przyjść!A kiedy powinien byc @?
Ja sie umowisz do gin. to @ przyjdzie ;-)12-15 września,w ciąży nie jestem, robiłam kilka testów, zresztą u nas praktycznie zero przytulanek, albo bezowulacyjny cykl albo znów wariują hormony, wiem że muszę do gina, ale chciałam po @ pójść, tylko wredna nie chce przyjść!
Haha pewnie masz rację!Ja sie umowisz do gin. to @ przyjdzie ;-)