reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć [emoji3590] dawno mnie nie było [emoji3590]
Które ujrzały kreski przez czas mojej nieobecności? [emoji7]
Ja za jakieś 5 miesięcy planuje wrócić do staraczkowego grona. O ile @ wróci. Na razie 7 miesięcy po porodzie a @ ani widu, ani słychu. Czy są tu mamy które kp i się starają?
Chwilę mnie nie było, wypadłam z obiegu. A na pewno dołączyły nowe mamy [emoji7]

Hej Kati :) fajnie że tak szybko będziecie wracać do starań o trzeciego szkraba :)

A jak tam Majeczka :) ? Dawaj jakieś zdjęcie bo od ostatniego które widziałam sporo minęło
---------------
Dziś we Wrocku w ogóle była tak piękna wiosenna pogoda, że aż miło koło 25 stopni w słońcu na termometrach wskazywało, więc wykorzystalismy z partnerem okazję i zrobiliśmy sobie spacerek i zaczerpnelismy sobie troszkę naturalnej witaminki D
Jeszcze dodatkowo zrobiłam sobie świeże hybrydki, więc już zupełnie zadowolona dzisiaj :) Lubię takie dni

reklama
Cześć [emoji3590] dawno mnie nie było [emoji3590]
Które ujrzały kreski przez czas mojej nieobecności? [emoji7]
Ja za jakieś 5 miesięcy planuje wrócić do staraczkowego grona. O ile @ wróci. Na razie 7 miesięcy po porodzie a @ ani widu, ani słychu. Czy są tu mamy które kp i się starają?
Chwilę mnie nie było, wypadłam z obiegu. A na pewno dołączyły nowe mamy [emoji7]
O super że niedługo kolejne starania ;-)
O nowych mamusiach nic nie wiem ale @migdalove odeszła z wątku i chyba usunęła konto

O super że niedługo kolejne starania ;-)
O nowych mamusiach nic nie wiem ale @migdalove odeszła z wątku i chyba usunęła konto
Z Gosią kontakt mam cały czas :*
Hej Kati :) fajnie że tak szybko będziecie wracać do starań o trzeciego szkraba :)

A jak tam Majeczka :) ? Dawaj jakieś zdjęcie bo od ostatniego które widziałam sporo minęło
---------------
Dziś we Wrocku w ogóle była tak piękna wiosenna pogoda, że aż miło koło 25 stopni w słońcu na termometrach wskazywało, więc wykorzystalismy z partnerem okazję i zrobiliśmy sobie spacerek i zaczerpnelismy sobie troszkę naturalnej witaminki D
Jeszcze dodatkowo zrobiłam sobie świeże hybrydki, więc już zupełnie zadowolona dzisiaj :) Lubię takie dni
Rośnie pulpet :) po tym, że była wczesniakiem ani śladu :)
IMG_20190208_125624.jpeg

20 dc test :) co sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]
20190217_054545~2.jpeg

A obiecałam, że nie będę testów robić. Ciężko było fajne zdjęcie uchwycić bo Flash rozjaśnia a bez to znów te zdjęcia niewyraźnie wychodzą. Gołym okiem widać blada ale oceńcie same [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
20 dc test :) co sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]Zobacz załącznik 943652
A obiecałam, że nie będę testów robić. Ciężko było fajne zdjęcie uchwycić bo Flash rozjaśnia a bez to znów te zdjęcia niewyraźnie wychodzą. Gołym okiem widać blada ale oceńcie same [emoji8][emoji8]
Coś tam przebija delikatnie. Jutro leć na betę :)

20 dc test :) co sądzicie? Widzicie coś? [emoji846]Zobacz załącznik 943652
Coś tam widzę, ale nie w tym miejscu co powinna być druga kreska [emoji2368] :(

Coś tam widzę, ale nie w tym miejscu co powinna być druga kreska [emoji2368] :(
Czekam do dnia @ nie nakręcam się. Na betę nie idę od razu bo później rozczarowanie a kolejne 40 zł jakby w błoto wywalone. Zrobię jak mi się @ będzie spozniac. Jeśli mnie oczy nie mylą to w dobrym miejscu [emoji847][emoji847][emoji847] ale każdy widzi co chce widzieć [emoji39]

Czekam do dnia @ nie nakręcam się. Na betę nie idę od razu bo później rozczarowanie a kolejne 40 zł jakby w błoto wywalone. Zrobię jak mi się @ będzie spozniac. Jeśli mnie oczy nie mylą to w dobrym miejscu [emoji847][emoji847][emoji847] ale każdy widzi co chce widzieć [emoji39]
Hehe test pozytywny tak wcześnie jest możliwy :D mój pozytyw był już w 21 dc. No i teraz siedzi przy mnie prawie 7 miesięczna córka :) Więc wszystko jest możliwe, a zdjęcie nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość :) po prostu napisałam co ja widzę :*

reklama
Do góry