Magdalena2991
Fanka BB :)
Ja? Ja nigdy nie brałam duphastonu
Mamy podobną miniaturkę z Dżasta1111
Mamy podobną miniaturkę z Dżasta1111
Ale po odstawieniu duphostanu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale po odstawieniu duphostanu ?
beta 1000 tez nie jest informacja ze bedzie pecherzyk... znajoma przy becie 3000 widziala pecherzyk ale jeszcze nie bylo widac zarodeczka. przy kolejnej wizycie miala bete ponad 8tys i byl zarodek. takze spokojnie.To dlaczego lekarz stwierdził że podwyższana jest ? I że nie widać nic to już coś źle ?
W marcu idę do swojego lekarza jestem pewniejsza jak ide do niej
Już się wystraszyłam że jakiegoś raka mam
Miejmy taka nadzieje! A jak u Ciebie? Testowalas juz? Ja teraz czekam do @ postaram sie nie wariowac [emoji39][emoji4]Wypoczynek dobrze zrobi i może zaowocuje kreseczkami
Miejmy taka nadzieje! A jak u Ciebie? Testowalas juz? Ja teraz czekam do @ postaram sie nie wariowac [emoji39][emoji4]
Uu super temperaturka [emoji4]U mnie temperatura skoczyła z 36,9 do 37,2, dziś 25 dc, 8 dpo więc na testowanie jeszcze za wcześnie ale po cichu planuję w poniedziałek sprawdzić a nuż jakiś cień cienia będzie
Piekny wykres, mocno trzymam kciuki!U mnie temperatura skoczyła z 36,9 do 37,2, dziś 25 dc, 8 dpo więc na testowanie jeszcze za wcześnie ale po cichu planuję w poniedziałek sprawdzić a nuż jakiś cień cienia będzie
Bede trzymac mocno kciuki za Ciebie! [emoji9]U mnie temperatura skoczyła z 36,9 do 37,2, dziś 25 dc, 8 dpo więc na testowanie jeszcze za wcześnie ale po cichu planuję w poniedziałek sprawdzić a nuż jakiś cień cienia będzie
Bardzo dziękuję [emoji173]Bede trzymac mocno kciuki za Ciebie! [emoji9]