reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
O reklamach to nawet sie nie chce wypowiadać... To powinno byc zabronione, naprawdę. Na codzien w pracy widzialam, jak reklamy ryją ludziom beret. To smutne...
tylko ze na 10 reklam to 9 o lekach;p
to jest straszne i powinno byc zabronione.. ludzie glupie wirza temu co widza w tv.. jakby leki z tasiemcem sprzedawali i reklamowali tez kazdy by kupil?

tylko ze na 10 reklam to 9 o lekach;p
to jest straszne i powinno byc zabronione.. ludzie glupie wirza temu co widza w tv.. jakby leki z tasiemcem sprzedawali i reklamowali tez kazdy by kupil?
Żebys wiedziala, ze by kupili. Reklamy lekow są tak chamskie, ze szkoda gadac..strasznie dzualaja na psychike ludzi, szczegolnie starszych. Mielismy w aptece pacjentke 70+, ktora miesiecznie wydawala na suple ok 200 zł... Oczywiscue kazdy z nich był reklamowany w tv.

Mi to polecało dwóch ginow ;) oczywiście jak jest poważniejszy problem to ten suplement tego nie rozwiąże, ale dlaczego by nie spróbować szczególnie, że Irena ma dobre wyniki badań ;)
❤️❤️❤️ ja zaryzykuje, co mi szkodzi - trzeba wszyTkiego próbować :p a do lekarza i tak się umówię na wizytę.
Ja teraz juz chce zacząć działać na poważnie- juz być pod opieka lekarza, robić coś w tym kierunku... bo odpuściłam koniec roku i co... dalej nic...a czas działa na niekorzyść! A jak pomyśle sobie, ze w tym roku 30 to makabrao_O:o
biore się za siebie ❤️ Badania już są, teraz suple itd. ❤️

reklama
Dziewczyny kochane moje dzisiaj rano podjęłam decyzję, że znikam totalnie z forum, poprosiłam o usunięcie mojego konta, żeby tak łatwo nie było mi tutaj wracać. Nie pisałam w południe bo nie zrozumiałyśmy się z Pauliną i nie chciałam, żeby to wyglądało jakbym przez to chciała zniknąć. ;) Potrzebuję wytchnienia od forum. Oczywiście jeśli któraś z was chciałaby mieć ze mną kontakt to jestem i na insta i na fb także tam mogę prywatnie popisać, ale od forum muszę odejść na jakiś czas. Zbyt dużo się u mnie dzieje. Jesteście cudowne, bardzo miło mi się wspomina ten wątek, mimo jakiś tam zgrzytów, które się czasami zdarzały ale to wiadomo, jest nieuniknione. ;) @paulina1994 pamiętaj, że ja nigdy odkąd znamy się na forum nie miałam w stosunku do Ciebie negatywnych emocji, czasami możemy się nie zgadzać ale mimo wszystko nawet i to jest potrzebne, żeby człowiek sobie poprzemyślał. ;) Dziękuję Wam bardzo za ogrom wsparcia, za każde dobre słowo, za każde gratulacje i kciuki. :* Życzę Wam staraczkom szybkiego zajścia w ciążę, a naszym kochanym ciężaróweczkom zdrowych maluszków, szczęśliwego rozwiązania! <3 Jak któraś z Was chce kontakt to piszcie priv, z niektórymi z Was jestem na fb. :) Jeszcze tutaj do was wrócę! Tylko nie wiem kiedy, na pewno pod innym nickiem. :)
Ooo nieee;(

Do góry