reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mnie jak narazie testy nie zawiodły, zawsze pokazywały owu, bol jajników tez praktycznie czuje co mc, czasami jest nie do zniesienia;/ kupiłam ovarin;) mogę wziąć już wieczorem 1? Czy od jutra lepiej zacząć od rana?

Kurde to nie mam pomysłow czemu nie zaskakuje u Was :(
Ja tez nie. Nie wiem może jednak ta tarczyca blokuje albo PRL ... może ten śluz nie taki :oo:
Ale ja mogę sobie gdybać:/ wiem jedno, już raz zaskoczyło, to o tyle dobrze, ze szansa jest - może po prostu muszę się sumplementowac nie wiem :( ciężko to temat

I uwierzcie ze przez ostatnie mce na prawde nie miałam takiego parcia na ciąże jak wcześniej ... i tez sue nie udało. A może ze za mało się staramy... przeważnie tylko w płodne bo mój od czw-nd w domu tylko. Teraz owu (jeśli jest tego 12-13dnia) to wypada mi w tygodniu :( wiec trochę lipa:( w weekend jade do siostry to już d... ze starań, jedynie teraz w czwartek i niedziele mogę działać :( niestety coś u mnie te plemniczki nie chcą przetrwać kilku dni:( a może jak owu z prawego jajnika a plemniczki trafiają w lewy? Jak to jest? bo ja już tez tak myślałam - może nie w ta dziurkę trafiamy 8-)

I uwierzcie ze przez ostatnie mce na prawde nie miałam takiego parcia na ciąże jak wcześniej ... i tez sue nie udało. A może ze za mało się staramy... przeważnie tylko w płodne bo mój od czw-nd w domu tylko. Teraz owu (jeśli jest tego 12-13dnia) to wypada mi w tygodniu :( wiec trochę lipa:( w weekend jade do siostry to już d... ze starań, jedynie teraz w czwartek i niedziele mogę działać :( niestety coś u mnie te plemniczki nie chcą przetrwać kilku dni:( a może jak owu z prawego jajnika a plemniczki trafiają w lewy? Jak to jest? bo ja już tez tak myślałam - może nie w ta dziurkę trafiamy 8-)
Nie to nie to. Może jakaś klinika leczenia niepłodności ? Bo szkoda twoich nerwów tego czasu straconego. Nie wiem nawet co ci napisać

reklama

Jest to niemożliwe by błądziły. Jajo wysyła sygnały i one wiedza gdzie płynąc. Oglądałam ostatnio film o tym.

Do góry