Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Kurde to nie mam pomysłow czemu nie zaskakuje u Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też używałam i polecam. Pięknie pokazały owulację ale niestety zajść w ciążę mi się nie udałoTesty owu polecam te, tylko nie wiem czy opakowanie się zmieniło czy co bo nie mogę znaleźć aktualnej aukcji :/ naprawdę super dla mnie osobiście nawet lepsze niż z domowego laboratorium Zobacz załącznik 942130
Ja tez nie. Nie wiem może jednak ta tarczyca blokuje albo PRL ... może ten śluz nie takiKurde to nie mam pomysłow czemu nie zaskakuje u Was
Możesz spokojnieMnie jak narazie testy nie zawiodły, zawsze pokazywały owu, bol jajników tez praktycznie czuje co mc, czasami jest nie do zniesienia;/ kupiłam ovarin mogę wziąć już wieczorem 1? Czy od jutra lepiej zacząć od rana?
A robiłaś już jakieś badania ?Też używałam i polecam. Pięknie pokazały owulację ale niestety zajść w ciążę mi się nie udało
Mozesz, waszystko jednoMnie jak narazie testy nie zawiodły, zawsze pokazywały owu, bol jajników tez praktycznie czuje co mc, czasami jest nie do zniesienia;/ kupiłam ovarin mogę wziąć już wieczorem 1? Czy od jutra lepiej zacząć od rana?
Nie to nie to. Może jakaś klinika leczenia niepłodności ? Bo szkoda twoich nerwów tego czasu straconego. Nie wiem nawet co ci napisaćI uwierzcie ze przez ostatnie mce na prawde nie miałam takiego parcia na ciąże jak wcześniej ... i tez sue nie udało. A może ze za mało się staramy... przeważnie tylko w płodne bo mój od czw-nd w domu tylko. Teraz owu (jeśli jest tego 12-13dnia) to wypada mi w tygodniu wiec trochę lipa w weekend jade do siostry to już d... ze starań, jedynie teraz w czwartek i niedziele mogę działać niestety coś u mnie te plemniczki nie chcą przetrwać kilku dni a może jak owu z prawego jajnika a plemniczki trafiają w lewy? Jak to jest? bo ja już tez tak myślałam - może nie w ta dziurkę trafiamy
I uwierzcie ze przez ostatnie mce na prawde nie miałam takiego parcia na ciąże jak wcześniej ... i tez sue nie udało. A może ze za mało się staramy... przeważnie tylko w płodne bo mój od czw-nd w domu tylko. Teraz owu (jeśli jest tego 12-13dnia) to wypada mi w tygodniu wiec trochę lipa w weekend jade do siostry to już d... ze starań, jedynie teraz w czwartek i niedziele mogę działać niestety coś u mnie te plemniczki nie chcą przetrwać kilku dni a może jak owu z prawego jajnika a plemniczki trafiają w lewy? Jak to jest? bo ja już tez tak myślałam - może nie w ta dziurkę trafiamy