Dziewczyny kochane moje dzisiaj rano podjęłam decyzję, że znikam totalnie z forum, poprosiłam o usunięcie mojego konta, żeby tak łatwo nie było mi tutaj wracać. Nie pisałam w południe bo nie zrozumiałyśmy się z Pauliną i nie chciałam, żeby to wyglądało jakbym przez to chciała zniknąć.
Potrzebuję wytchnienia od forum. Oczywiście jeśli któraś z was chciałaby mieć ze mną kontakt to jestem i na insta i na fb także tam mogę prywatnie popisać, ale od forum muszę odejść na jakiś czas. Zbyt dużo się u mnie dzieje. Jesteście cudowne, bardzo miło mi się wspomina ten wątek, mimo jakiś tam zgrzytów, które się czasami zdarzały ale to wiadomo, jest nieuniknione.
@paulina1994 pamiętaj, że ja nigdy odkąd znamy się na forum nie miałam w stosunku do Ciebie negatywnych emocji, czasami możemy się nie zgadzać ale mimo wszystko nawet i to jest potrzebne, żeby człowiek sobie poprzemyślał.
Dziękuję Wam bardzo za ogrom wsparcia, za każde dobre słowo, za każde gratulacje i kciuki. :* Życzę Wam staraczkom szybkiego zajścia w ciążę, a naszym kochanym ciężaróweczkom zdrowych maluszków, szczęśliwego rozwiązania! QUOTE]
Szkoda, ale wiem też, że czasami człowiek potrzebuje odpocząć od forum, starań
Powodzenia w takim razie i mam nadzieję, że szybko wrócisz z pozytywnymi wiadomościami