reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny.
Mam do was pytanie odnośnie ciąży i testu ciążowego i wgl..
Parę tygodni temu robiłam test wyszedł pozytywny druga kreska była strasznie jasna ale drugi był negatywny i dostałam okres dziś robiła test pozytywny i kreska druga jasna że widać normalnie mam ponoc dni płodne dziś ale kilka dni temu miałam normalny okres .. i dodam że uprawiam stosunek w każde dni płodne ( prawdopodobnie płodne) co to może być ?

Idź od rana na betę. Bedziesz wiedziała czy na pewno jestes w ciąży.

reklama
@Betii35 no właśnie nie ma [emoji14] Od wczoraj mam straszne mdłości, w nocy spać przez nie nie mogłam, ale nie wiem czy to ciąża czy jelitówka bo męża też w weekend coś brało [emoji14] Rano trochę mnie jeszcze trzymało, teraz już przeszło tylko łamanie w plecach zostało.
Ale czekam cierpliwie do czwartku [emoji4]

Ja używam testów z rossmanna, są drogie ale ładnie pokazują owu, ja zawsze czuję i po 1-2 dniach od testów boli mnie jajnik [emoji4]

@Gosik8612 witaj, ja też czekam na testowanie i mam podobne objawy do Twoich [emoji16] Plus jak wyżej [emoji4] W drugiej ciąży dwa razy kładłam się spać z bólem jak na @ i byłam pewna że przyjdzie w nocy, ale budziłam się i nic, więc poleciałam do apteki i z drugiego sikania były kreseczki dwie, tego i Tobie życzę!
tez tak mam.. ze jak zobacze pik na owu testach tych z rossmanna Domowe laboratorium to nastepnego dnia mam juz bol jajnika i wiem ze wlasnie mam owu. teraz odpoczywam od tych boli ale ta ciaza zleciala mi tak szybko ze nawet nie nacieszylam sie brakiem @!!a tu zaraz znow miesiac w miesiac. chyba sobie macice usune :D

Hej dziewczyny.
Parę tygodni temu robiłam test wyszedł pozytywny druga kreska była strasznie jasna ale drugi był negatywny i dostałam okres dziś robiła test pozytywny i kreska druga jasna że widać normalnie mam ponoc dni płodne dziś ale kilka dni temu miałam normalny okres .. i dodam że uprawiam stosunek w każde dni płodne ( prawdopodobnie płodne) co to może być ?
najlepiej jak juz kolezanka wyzej napisala zbadac poziom beta Hcg. idz do laboratorium zrob to badanie i zobaczymy jaki bedziesz miala wynik. a ten okres to mialas taki normalny? mysle ze gdyby to bylo to co zaskoczylo przed okresem to w tej chwili kreska bylaby duzo ciemniejsza.

Hej dziewczyny.
Noo ten wygląda na konkretnie pozytywny. Zrob bete koniecznie :)

A na mnie w ogóle nie działał. ;) Mój lekarz stwierdził, że to kolejna ściema żeby tylko naciągnąć kobiety.
Mi to polecało dwóch ginow ;) oczywiście jak jest poważniejszy problem to ten suplement tego nie rozwiąże, ale dlaczego by nie spróbować szczególnie, że Irena ma dobre wyniki badań ;)

Mi to polecało dwóch ginow ;) oczywiście jak jest poważniejszy problem to ten suplement tego nie rozwiąże, ale dlaczego by nie spróbować szczególnie, że Irena ma dobre wyniki badań ;)
Ale tak jest ze wszystkim, z kazdym lekiem czy suplementem. Kazdemu pomaga co.innego :) mi gin kazal brac castagnus, ktory u mnie nie zrobil nic. ovarin zaczelam braac sama i sam lekwrz poznieu stwierdzil, ze bardzo dobrze, bo na monitoringu bylo.widac znaczna poprawe we wzroscie pecherzykow :)

reklama
Ale tak jest ze wszystkim, z kazdym lekiem czy suplementem. Kazdemu pomaga co.innego :) mi gin kazal brac castagnus, ktory u mnie nie zrobil nic. ovarin zaczelam braac sama i sam lekwrz poznieu stwierdzil, ze bardzo dobrze, bo na monitoringu bylo.widac znaczna poprawe we wzroscie pecherzykow :)
Jasne, że tak :) a patrząc na fakt, że może pomóc to dlaczego by nie spróbować :)

Do góry