reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jakoś nie potrafię nie myśleć, tak bardzo chcę, że myślę o tym codziennie i nie potrafię tego zmienić... A spontaniczny sex to ciężka sprawa jak ma się monitoring cyklu i zastrzyk na pekniecie no i lekarz kaze intensywnie działać w te dni;) najśmieszniejsze jest jak ja wracam ok 20 z pracy a mąż idzie na noc i jesteśmy umówieni na godzinę ;) :D ale jak narazie te maratony nas śmieszą i są fajne ;) :D

reklama
Masz rację..
Ale ile można czekać na ten moment. Jednym wystarczy jeden jedyny raz sie nienzabezpieczajac :(

Myślę, że głowa ma tu ogromne znaczenie. Jestem niemal pewna, że nam też nie udałoby się w 1cs, gdyby nie to że nigdy nie chciałam dziecka z końca roku i podeszliśmy do tego tak - przestajemy uważać, ale fajnie jakby udało się koło maja/czerwca ;p a tu w lutym i na listopad ... wydaje mi się, że dlatego bo kompletnie nam nie zależało, żeby to było już...

Hej Wszystkim :) Jestem tu nowa. Mam 29 lat, staramy się z mężem od 3 miesięcy i .... nic. Teraz raczej też nic z tego. Za 5 dni @.... i żadnych objawów ciąży. Czyli będzie fiasko nr 4.

Hej Dziewczyny, szkoda, że nie ma dobrych wiadomości. No, ale może jeszcze którejś się uda [emoji4] Pamietam, że jak zaczynaliśmy starania to byłam pewna, że będę do tego podchodzić na luzie, a tu co cykl to coraz gorzej. Dlatego maj biorę na luz, a w czerwcu w trakcie owulacji nie będzie mnie w domu, więc raczej nie ma na co liczyć... I zobaczymy co będzie [emoji16]

Hej Dziewczyny ! :) Jestem nowa u was :) bo juz z sił opadam, kolejna nadzieja prysła dziś rano .... 1 krecha :( dziś termin @ i miałam taką nadzieje w serduchu ale niestety znowu nic :( smutno, smutno i jeszcze raz smutno :( zostało tylko czekać na @ .... bo raczej nie ma co liczyć, że test zbyt szybko zrobiony skoro w terminie spodziewanej @ :(

@Pejti ogromnie się cieszę i wielkie gratulacje!!!
Za resztę mocno trzymam kciuki i wierze, że wiosna wraz z młodymi bocianów Wam również przyniosą upragnione fasolki :). Śle mnóstwo fluidków i za każdą mocno trzymam kciuki i kibicuje!
Ja również zaszłam w cyklu, który spisałam na straty przez niskie tsh a jednak stał się cud i wystarczyło 2 razy :p. Więc głowa do góry!

@piorunem znasz już płeć? :)

Ostatnia edycja:
Część dziewczyny :)

Witam wszystkie nowe :) i trzymam kciuki za II krechy wszystkim niedługo testującym :)
Ostatnio dużo pojedyńczych kresek się pokazało ale tak po cichu myślę, że może jeszcze zbyt wcześnie.

| tak to jest z tymi staraniami.. my też odkładaliśmy bo to nie ten moment jeszcze, zawsze było coś....a teraz człowiek siedzi, myśli i liczy te dni płodne, niepłodne , ile do @, ile dpo? :) i weź tu wyłącz myślenie :) :)

A ja dzisiaj z nadwyżki testów owulacyjnych zrobiłam jeden i wyszedł mi pozytywny w 25dc...hmm??? dziwne

Miłego dnia wszytskim :)
Mam nadzieję, że u Was też takie przepiękne słońce jak u mnie w Lublinie :)

Hej Dziewczyny ! :) Jestem nowa u was :) bo juz z sił opadam, kolejna nadzieja prysła dziś rano .... 1 krecha :( dziś termin @ i miałam taką nadzieje w serduchu ale niestety znowu nic :( smutno, smutno i jeszcze raz smutno :( zostało tylko czekać na @ .... bo raczej nie ma co liczyć, że test zbyt szybko zrobiony skoro w terminie spodziewanej @ :(
@Pati060, może jeszcze poczekaj... Siostrze spoźniał się okres, test wyszedł negatywny, dopiero po paru dniach miała pozytywny.
A rozczarowanie rozumiem.... miesiąc w miesiąc mam to same. Bardzo flustrujące... :(

Witajcie dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was aby mieć z kim porozmawiać. Przed nami pierwsze nieudane starania o dzidzie. Myślałam, że to łatwiejsze w praktyce. Niestety działamy dalej....
Hej. :*
Ja też myślałam, że to łatwiejsze. Przecież tyle par wpada. Niektórym wystarczy moment nieuwagi.

Zaczynam żałować, że nie zaczęliśmy wcześniej.

reklama
Też żałuję, że nie zaczęłam z mężem wcześniej... A znam pary, którym udało się za pierwszym razem....

Do góry