reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was aby mieć z kim porozmawiać. Przed nami pierwsze nieudane starania o dzidzie. Myślałam, że to łatwiejsze w praktyce. Niestety działamy dalej....
Witamy, napisz coś o sobie :) skąd jesteś, czy starcie się o 1 dzidzie?

Mnie dzisiejszy test pozbawił złudzeń bialusienko, @ ma być 3.05 więc myślę że test powinien już coś pokazać, no nic czekam na rozpoczęcie nowego cyklu.

reklama
Hej!
Ciagle Was podczytuje.
W tym cyklu pokladalam ogromne nadzieje bo test owu wychodzil bardziej pozytywny niz zwykle... No i ta metomorfina..

26dc okolo 11 dpo
Zatestowalam. Nici...

U mnie dzis 28dc @ powinna byc albo jutro albo pojutrze. Niekiedy brzuch zaboli jak na @ ale nadzieje jeszcze mam tym bardziej ze o dziwo te plamienia juz sie nie pojawily tylko w piatek raz.
Witam nowe staraczki i trzymam za Was mocno kciuki.

I mnie dziś temperatura spadła jeszcze bardziej do 36,3 czyli lada moment będzie @ i kolejny cykl do niczego..... Teraz będzie 6 cs ale chyba już mam dość też myślałam że to łatwiejsze... Najpierw człowiek odkłada starania żeby jakoś ułożyć sobie życie mieć pracę i mieszkanie a jak w końcu może zacząć starania to nie wychodzi a do okoła wszyscy po kolei w ciąży, co miesiąc nowa osoba...... :-(

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa chociaż podglądam ten temat prawie od samego początku jego istnienia:) Mam 27 lat i mam już 6 letnią córkę, i właśnie jestem w 30 dc gdzie średnia moich cykli to 29 dni. Staram się o fasolkę dosyć krótko, bo dopiero 2 cykl. Od kilku dni byłam przekonana, że się udało gdyż ujrzałam 2 bladziochę na teście, a beta miała być tylko potwierdzeniem mojego błogosławionego stanu... a tu nagle dzisiejsza beta 0,5 :/ Jakoś tak mi smutno i źle. Teraz cierpliwie czekam na @ i już myślami jestem w 3 cs.
Najważniejsze, że patrzysz w przyszłość. Ja też wczoraj odebrałam negatywna betę w cyklu monitorowanym i według lekarza książkowym. Rozumiem cię doskonale, ale tego co było już nie zmienimy. Też czekam aż przyjdzie @ , bo chcę już kolejnego cyklu;) a tak w ogóle to rozgość sie:)

Witajcie dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was aby mieć z kim porozmawiać. Przed nami pierwsze nieudane starania o dzidzie. Myślałam, że to łatwiejsze w praktyce. Niestety działamy dalej....
Hej! Witamy! Ja też w pierwszym cyklu starań myślałam, że jak zrobimy to w dni płodne to cyk i zaskoczy ;) no niestety tak różowo nie jest;) ale w końcu wszystkim nam się uda:)

Witamy, napisz coś o sobie :) skąd jesteś, czy starcie się o 1 dzidzie?

Mnie dzisiejszy test pozbawił złudzeń bialusienko, @ ma być 3.05 więc myślę że test powinien już coś pokazać, no nic czekam na rozpoczęcie nowego cyklu.
Wiesz, nie chce robić nadzieji, ale jak mi wychodziły negatywy to naczytalam się o kiepskim przenikaniu hcg do moczu;)Nadal będę trzymała kciuki! Cień nadzieji zawsze jest;)
Hej!
Ciagle Was podczytuje.
W tym cyklu pokladalam ogromne nadzieje bo test owu wychodzil bardziej pozytywny niz zwykle... No i ta metomorfina..

26dc okolo 11 dpo
Zatestowalam. Nici...
11 dpo to jeszcze wcześnie, nie trać jeszcze nadzieji:) a ilo dniowe masz cykle??

I mnie dziś temperatura spadła jeszcze bardziej do 36,3 czyli lada moment będzie @ i kolejny cykl do niczego..... Teraz będzie 6 cs ale chyba już mam dość też myślałam że to łatwiejsze... Najpierw człowiek odkłada starania żeby jakoś ułożyć sobie życie mieć pracę i mieszkanie a jak w końcu może zacząć starania to nie wychodzi a do okoła wszyscy po kolei w ciąży, co miesiąc nowa osoba...... :-(
:(
Najważniejsze, że patrzysz w przyszłość. Ja też wczoraj odebrałam negatywna betę w cyklu monitorowanym i według lekarza książkowym. Rozumiem cię doskonale, ale tego co było już nie zmienimy. Też czekam aż przyjdzie @ , bo chcę już kolejnego cyklu;) a tak w ogóle to rozgość sie:)

Hej! Witamy! Ja też w pierwszym cyklu starań myślałam, że jak zrobimy to w dni płodne to cyk i zaskoczy ;) no niestety tak różowo nie jest;) ale w końcu wszystkim nam się uda:)

Wiesz, nie chce robić nadzieji, ale jak mi wychodziły negatywy to naczytalam się o kiepskim przenikaniu hcg do moczu;)Nadal będę trzymała kciuki! Cień nadzieji zawsze jest;)

11 dpo to jeszcze wcześnie, nie trać jeszcze nadzieji:) a ilo dniowe masz cykle??
Mialam pcos, stanęło na pco A teraz dowiaduje się że nie mam... cykle mam różne... do 50 dni :/

Sciskam mocno! Mam analogiczna sytuację. Też żałuję, że tak długo to odkladaliśmy, ale tego nie zmienimy. Trzymaj się Kochana! Zresztą jak dziewczyny zawsze piszą póki nie ma @ jest nadzieja.
U mnie dzis 28dc @ powinna byc albo jutro albo pojutrze. Niekiedy brzuch zaboli jak na @ ale nadzieje jeszcze mam tym bardziej ze o dziwo te plamienia juz sie nie pojawily tylko w piatek raz.
Witam nowe staraczki i trzymam za Was mocno kciuki.
Zaciskam kciuki mocno!

Dziewczyny bo głowa robi największą robotę. Im częściej i dłużej o tym myślimy tym większe szanse na niepowodzenia. Spróbujcie kilka cykli nie myśleć, czerpać radość z seksu gdy macie ochotę. Gwarantuje Wam, że wtedy zaskoczy a wy będziecie zdziwione jak to kiedy..

Dziewczyny bo głowa robi największą robotę. Im częściej i dłużej o tym myślimy tym większe szanse na niepowodzenia. Spróbujcie kilka cykli nie myśleć, czerpać radość z seksu gdy macie ochotę. Gwarantuje Wam, że wtedy zaskoczy a wy będziecie zdziwione jak to kiedy..
Masz rację..
Ale ile można czekać na ten moment. Jednym wystarczy jeden jedyny raz sie nienzabezpieczajac :(

reklama
Potwierdzam. Obie ciążę zaskoczone jak odpuściłam :*
Mało tu zaglądam, ale cały czas o Was pamiętam i mocno trzymam za Was kciuki :*

Do góry