reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam już wynik : 0, 19... Czyli tak jak się spodziewałam, aczkolwiek szkoda mi tego cyklu. No cóż, zobaczymy co przyniesie następny....

Przykro mi:( tak wierzyłam, że Tobie się uda:( może następny cykl będzie nasz :) ja też już czekam kiedy @ przyjdzie ... Im szybciej tym lepiej...

Tak prolaktyna przy staraniach to chyba nie jest za dobra, mój ginekolog przy takiej już daje tabletki chyba... @ForgetMeeNot miała podobny wynik chyba i dostała bromergon z tego co kojarzę.

Super!!! Będzie świąteczny prezencik! :)
Przykro mi Kochana :*

reklama
Przykro mi bardzo. Tak trzymałam kciuki. Na kiedy masz termin @? Może jeszcze zbyt wcześnie.
Teoretycznie na 4 maja, ale przez tą wczesna owulacje może przyjdzie wcześniej. No i niestety nie jest za wcześnie bo jestem 15 albo 16 dpo, także beta by już wyszła na 100%tyle dni po:(

Przykro mi Kochana :*
Dziękuję :) trochę mi przykro, bo teściowie wszystkie wnuki maja ze stycznia, chciałam się dołączyć ;) może na luty się uda;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa chociaż podglądam ten temat prawie od samego początku jego istnienia:) Mam 27 lat i mam już 6 letnią córkę, i właśnie jestem w 30 dc gdzie średnia moich cykli to 29 dni. Staram się o fasolkę dosyć krótko, bo dopiero 2 cykl. Od kilku dni byłam przekonana, że się udało gdyż ujrzałam 2 bladziochę na teście, a beta miała być tylko potwierdzeniem mojego błogosławionego stanu... a tu nagle dzisiejsza beta 0,5 :/ Jakoś tak mi smutno i źle. Teraz cierpliwie czekam na @ i już myślami jestem w 3 cs.

Witajcie dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was aby mieć z kim porozmawiać. Przed nami pierwsze nieudane starania o dzidzie. Myślałam, że to łatwiejsze w praktyce. Niestety działamy dalej....

reklama
@Pejti mam to samo ja też nie wiem do końca czy grudzień czy styczeń. 19 kwietnia wyszedł mi cień cienia. A 24 beta 75mlU. Cykle miałam nieregularne. Z tego co sobie liczyłam kiedy mogłam prawdopodobnie zajść. To termin sam koniec grudnia. Synka urodziłam 4 dni po wyznaczonym terminie więc I może zachacze o styczeń. Lekarza umówiłam dopiero na 16 maj żeby już wszystko ładnie było widać bo po co się nie potrzebnie stresować.

Do góry