reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jednak znalazłam czas żeby spojrzeć na te wyniki;) tak jak się spodziewałam wynik <0,1. Także niech @ już przychodzi... Ten nadchodzący cykl należy do mnie ;) :D
@Stonkabiedronka przykro mi:( ale w maju będą lepsze wiesci :)
Zrobiłam też progesteron tak na wszelki wypadek bo lekarz kazał robić go po pozytywnym ciążowym, ale ze wiedziałam, że jutro nie będę miała jak pójść w razie czego to zrobiłam za jednym zamachem i wynik mam 0,45... Wiem że przed samym okresem spada jego poziom, ale czy mimo wszystko to nie za nisko??
Z pozytywnych wiadomości to przeciwciala anty Tpo spadły mi z 1500 do 192:) od 4 lat tak niskich nie mialam:) :) tsh też w dolnej granicy normy:) w przyszłym tygodniu muszę zrobić jeszcze to AMH.

reklama
U mnie franca powinna być 4 dni temu i dalej cisza. Trzymam kciuki żeby nie przyszła u Ciebie! ;) szukaj kochana sukienki w dziele dla ciężarnych, na sierpień juz będzie widoczny brzuszek :) a poważnie mówiąc, życzę Ci tego z całego serca ;)

@KatiNails dziękuję za wiarę, ale dziś uczucie mokra wiec pewnie lada chwila dostane
Na weekend ma być pięknie, ja spędzę na uczelni niestety :/ udanego grilla! :)
Jeszcze trochę i wakacje !
Że mnie na początku ciąży też się śluz łał [emoji23] że miałam co chwila wrażenie że @ przyszła

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

U mnie 20dc cisza piersi nie bolą, aż dziwne przed @ podbrzusze mnie ćmi już bez żadnych kłuć .

Mam pytanie do was bo chce przed @ zrobić USG mam termin 11.04 jakieś 3 dni @.
Myślicie że to dobry czas na badania?? Niestety taki miałam termin oczekiwania .

Jeszcze trochę i wakacje !
Że mnie na początku ciąży też się śluz łał [emoji23] że miałam co chwila wrażenie że @ przyszła

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Haha to mnie pociesza ze juz za 2 mies weekendy wolne :p
Hmmm to humor mi się poprawił, bo leje się ze mnie ogromnie. Ale w tamtym miesiącu to samo, tyle że @ dZien się spóźniła
Tu 4 i juz totalnie o niczym innym nie myślę
Nawet nie mowie narzeczonemu ze dalej myślę że się udało bo go to irytuje, ze sie nakrecam. najchętniej test zrobiłabym juz. Ale do niedzieli poczekam

U mnie 20dc cisza piersi nie bolą, aż dziwne przed @ podbrzusze mnie ćmi już bez żadnych kłuć .

Mam pytanie do was bo chce przed @ zrobić USG mam termin 11.04 jakieś 3 dni @.
Myślicie że to dobry czas na badania?? Niestety taki miałam termin oczekiwania .
Mi lekarz mówił że takie kontrolne USG najlepiej się robi po @, ale ja chodzę prywatnie i mam możliwość wyboru szybszego terminu. A może @ nie będzie?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje ❤️

Trzymam za was kciuki dziewczyny! Oby dla was to był owocny cykl!

Ha! To się nazywa wredna @! Wydałam kasę na betę, dostałam wynik i właśnie mnie zalało. @ przyszła. Wiec dzisiaj zaczynam 1dc. 4 cykl starań.

Dziękuje [emoji173]️

Trzymam za was kciuki dziewczyny! Oby dla was to był owocny cykl!

Ha! To się nazywa wredna @! Wydałam kasę na betę, dostałam wynik i właśnie mnie zalało. @ przyszła. Wiec dzisiaj zaczynam 1dc. 4 cykl starań.
Oj tak. Wybranie się na betę jest najszybszym czynnikiem wywołującym @. Dwukrotnie się o tym przekonałam. [emoji12]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry