Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie chodzisz do laboratorium?ja w Malborku tym przy dworcu Bross czy jakos tak sie nazywa.Trzymam za was kciuki dziewczynyTo w laboratorium do którego najczęściej chodzę jest taka bardzo miła kobitka. Bo w drugim labo to tragedia.
Czekam w kolejce. Dawno takiego stresu nie było.
No widzisz Fleur. Ja mam cykle 32 dniowe a dzisiaj mi wybił 44 dzień. @ nie ma a testy negatywne
Dziękuję Kochana za kciuki ja też mocno trzymam za Ciebie ja stresu nie mam, jakoś tak do głowy sobie nakładłam, że w tym cyklu nic z tego, że będę w głębokim szoku jeśli to ciąża oczywiście byłabym najszczesliwsza na swiecie ale nie chce mi się wierzyć że test nic by nie pokazał do tej pory, zrobiłam ta betę ze względu na to że nie wiem jak będzie u mnie z tym duphaston-em i nie chciałabym mieć w razie czego dużej przerwy w braniu gdyby okazało się, że jest taka potrzeba. Ja to pewnie wieczorem wyniki zobaczę online, bo dzisiaj cały dzień mam zapełniony. Także odezwę się wieczorem kochane@Fleur86 Trzymam kciuki za ciebie
Przykro mi bardzo....hej możecie mi zmienić w tabelce 11 cs ( nastepna @ 28.04 a już myslalam ze cos będzie choć nienastawialam się na to zastanawiam się czy już calkiem nie odpuscic kurcze już niewiem co może być nietak niby wszystko ok a jednak nie już 11 cykl staran a tak naprawdę od 4 lat się niezabezpieczamy i do tej pory nic
U mmie migreny dzień pierwszy... obudziłam się z bólem już, a to oznacza, ze tabletka juz nijak nie pomoze...@Stonkabiedronka kciuki trzymam ! mocno !
W Bielsku też pogoda nie za ciekawa.. niby nie pada ale wiatr, ponuro, nieciekawie.. jutro podobno będzie lepiej. Dla mnie migreny dzień drugi.
Doczekalam sie.. 1 dc
Czas na badania!
Przykro mi bardzo....
@Ilma , @klaudka.22 , @Stonkabiedronka @Fleur86 - Trzymam mocno kciuki
Uciekłam na Grudniowe mamy, ale będę was czytać i oczywiście kibicować. I jak co to będę się odzywać i zarażać .
Właśnie w Brussie na dworcu nie przyjemne te kobiety. Na Mickiewicza jest przeważnie jedna i taka przyjemna, porozmawia i w ogóle.A gdzie chodzisz do laboratorium?ja w Malborku tym przy dworcu Bross czy jakos tak sie nazywa.Trzymam za was kciuki dziewczyny
Tez zauważylam ze te panie sa bardzo humorzaste.raz bywaja miłe innym razem nieprzyjemne.chcialam isc tam na Mickiewicza ale kurczu tu mam blizej do autobusu i pociagu.Właśnie w Brussie na dworcu nie przyjemne te kobiety. Na Mickiewicza jest przeważnie jedna i taka przyjemna, porozmawia i w ogóle.