reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak, 25dc. Moje cykle sa bardzo nieregularne, potrafilam nie miec okresu 3-5miesiecy. Teraz bralam aromek na stymulacje owu i wedlug mnie byla w 15-16dc, a gin nie zauwazyl i powiedzial ze raczej nie będzie owu bo pecherzyk byl zapadniety. [emoji4]
A jak u Ciebie to wyglada? Sikaj! Co Ci szkodzi [emoji4] ja stwierdziłam ze jak nic nie będzie to przeciez jest jeszcze za wczesnie, a tu taki szok i niespodzianka [emoji4]

No to u mnie to samo :) szybko wyszedł Ci sikacz :) a jakiej firmy miałaś test? Ten o czułości 25 jest czulszy niż inne?

reklama
No to u mnie to samo :) szybko wyszedł Ci sikacz :) a jakiej firmy miałaś test? Ten o czułości 25 jest czulszy niż inne?
Zamowilam kilka najtanszych jakie byly w aptece internetowej [emoji2] czulosc 10, a beta tego dnia 33 [emoji4] jutro powtorze bo jestem ciekawa czy ciemnieje [emoji4]

No to tak jak u mnie [emoji4] tylko pamiętaj, ze zagniezdzenie moze byc nawet 12-14 dpo. [emoji4]

Hej dziewczyny! Coś tu cicho ;) jak tam dzisiejsze testujące? Bo chyba miało być kilka w okolicach niedzieli:)
@ForgetMeeNot za Ciebie szczególnie trzymam kciuki, ale za rezultat, który ty sama chcesz, bo wiem, że martwiszsie tymi wynikami.

Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

IMG_2840.JPG
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Nie wiem, któremu testowi wierzyć...w ogóle jestem w szoku

Załączniki

• IMG_2840.JPG
    IMG_2840.JPG
    917,2 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

Zobacz załącznik 853965
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Nie wiem, któremu testowi wierzyć...w ogóle jestem w szoku
No kreska jest! Chyba można gratulować! :). Leć jutro na betę jeśli masz jakieś wątpliwości, ale ja bym nie miała :). Gratulacje, bardzo się cieszę!
A to, że czujesz się jakbyś miała dostać @ to normalne i tak przez jakiś czas będziesz czuła ;) ciągnięcia, kłucia i ból piersi to normalne, potem się uspokoi.
Czym się różnią te testy? Czułością? Z tego samego moczu?

Do góry