reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

Zobacz załącznik 853965
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Nie wiem, któremu testowi wierzyć...w ogóle jestem w szoku
Jak dla mnie ciąża! Gratuluję :* rośnijcie zdrowo :*

reklama
No kreska jest! Chyba można gratulować! :). Leć jutro na betę jeśli masz jakieś wątpliwości, ale ja bym nie miała :). Gratulacje, bardzo się cieszę!
A to, że czujesz się jakbyś miała dostać @ to normalne i tak przez jakiś czas będziesz czuła ;) ciągnięcia, kłucia i ból piersi to normalne, potem się uspokoi.
Czym się różnią te testy? Czułością? Z tego samego moczu?
Tak, z tego samego, porannego ale drugiego bo o 6 rano nie miałam sily robić testu jak pierwszy raz wstałam do łazienki. Dziwne bo mają niby taką samą czułość, jeden to strumieniowy firmy DOZ, a ten drugi to Pink Test płytkowy.

Boję się jeszcze cieszyć, ale jakby to była prawda to gin się nieźle zdziwi

Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

Zobacz załącznik 853965
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Obudziłam się rano i od razu pomyślałam o Tobie, dlatego napisałam. Miałam jakieś przeczucie chyba:)Koniecznie leć jutro rano na betę i powtórz te badania co miałaś robić pod koniec maja no i dzwoń do naszego doktorka. A i on przy pozytywnym ciążowym mówi żeby jeszcze progesteron sprawdzić. Nie stresuj się kochana! Teraz jeszcze bardziej trzymam kciuki żeby było ok!

Tak, z tego samego, porannego ale drugiego bo o 6 rano nie miałam sily robić testu jak pierwszy raz wstałam do łazienki. Dziwne bo mają niby taką samą czułość, jeden to strumieniowy firmy DOZ, a ten drugi to Pink Test płytkowy.

Boję się jeszcze cieszyć, ale jakby to była prawda to gin się nieźle zdziwi
Ciesz, się ciesz! Leć jutro na betę i nie będzie wątpliwości! Rośnijcie zdrowo!

Obudziłam się rano i od razu pomyślałam o Tobie, dlatego napisałam. Miałam jakieś przeczucie chyba:)Koniecznie leć jutro rano na betę i powtórz te badania co miałaś robić pod koniec maja no i dzwoń do naszego doktorka. A i on przy pozytywnym ciążowym mówi żeby jeszcze progesteron sprawdzić. Nie stresuj się kochana! Teraz jeszcze bardziej trzymam kciuki żeby było ok!
Dziękuje za dobre myśli :* Mam nadzieję, że uda mi się jutro zrobić bo laboratorium mam czynne do 10. Pracę akurat jutro zaczynam od 8 i złośliwie o 9 mam spotkanie z Klientami, więc jak się wcześniej nie wyrwę to potem nie zdążę. Ewentualnie zostanie mi Luxmed. Postaram się jutro zrobić dla pewności, no chyba, że mnie @ zaskoczy. Do doktorka umówię się jutro tak czy inaczej, taki miałam plan na 17 maja jak będzie miał termin.

@EklerkaDaria , @paulenka91 , @KatiNails dzięki dziewczyny, ale uwierzę chyba jak wynik z krwi zobaczę

Dziękuje za dobre myśli :* Mam nadzieję, że uda mi się jutro zrobić bo laboratorium mam czynne do 10. Pracę akurat jutro zaczynam od 8 i złośliwie o 9 mam spotkanie z Klientami, więc jak się wcześniej nie wyrwę to potem nie zdążę. Ewentualnie zostanie mi Luxmed. Postaram się jutro zrobić dla pewności, no chyba, że mnie @ zaskoczy. Do doktorka umówię się jutro tak czy inaczej, taki miałam plan na 17 maja jak będzie miał termin.

@EklerkaDaria , @paulenka91 , @KatiNails dzięki dziewczyny, ale uwierzę chyba jak wynik z krwi zobaczę
Ja mam wynik z krwi nadal nie dowierzam:)

Dziewczyny

Zobacz załącznik 853965
Jeju ale super ;). Gratulacje [emoji4]. Spokojnej ciąży[emoji4]

reklama
Dziewczyny

Zobacz załącznik 853965
Po pietwsze gratulacje :* jest ewidentna kreska. Mi jeszcze dlugo po spodziewanyn okresie na niektorych testach prawie nic nie wychodzilo, a na innych piekne kreski. :) Lec jutro na bete :) ja tez mam ciaze z 3 dni przed owu hehe :) takze wszystko jest mozliwe :)

Do góry