reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziękuje za dobre myśli :* Mam nadzieję, że uda mi się jutro zrobić bo laboratorium mam czynne do 10. Pracę akurat jutro zaczynam od 8 i złośliwie o 9 mam spotkanie z Klientami, więc jak się wcześniej nie wyrwę to potem nie zdążę. Ewentualnie zostanie mi Luxmed. Postaram się jutro zrobić dla pewności, no chyba, że mnie @ zaskoczy. Do doktorka umówię się jutro tak czy inaczej, taki miałam plan na 17 maja jak będzie miał termin.

@EklerkaDaria , @paulenka91 , @KatiNails dzięki dziewczyny, ale uwierzę chyba jak wynik z krwi zobaczę

Gratuluję! I trzymam kciuki ;)

Ja jestem po prenatalnych, a dalej nie dowierzam ;p

reklama
Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

Zobacz załącznik 853965
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Nie wiem, któremu testowi wierzyć...w ogóle jestem w szoku
Gratuluję! ! Oczywiście, że wierzyć. Moje wręcz zerowe szanse mają już 1.5 roku

Dziewczyny
Nie wiem co mam o tym myśleć. Zrobiłam dwa testy i widok ja na załączonym obrazku. Poza tym czuję się jakby zaraz miała się pojawić @. Boli brzuch, piersi, krzyż i ciągnie tak dziwnie w pachwinach. Temp. dzisiaj o 6 rano 37,10. Zmierzyłam i poszłam dalej spa, wstałam, zrobiłam test i zgłupiałam...

Zobacz załącznik 853965
Gin przecież mówił, że nikłe, wręcz minimalne szanse. Sex 3 dni przed owu, pęcherzyk był już bardzo duży....
Gratuluje.ja zanim uwierzylam w ciaze zrobilam 7 testow strumieniowych i dwa z krwi a juz u mnie jest 11 tydzien ciazy.spokojnej ciazy zycze

Dziewczyny

Zobacz załącznik 853965
Gratulacje!!! :)

@ForgetMeeNot gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7] jak dla mnie to nawet na tym drugim cos widac [emoji8] objawy mam takie jak Ty, szczegolnie czuje to ciagniecie w pachwinach i chyba czesciej sikam i jestem senna, ale nie wiem czy po prostu sobie tego nie wmawiam [emoji4] zrob jutro bete, ja tez powtarzam jutro rano [emoji4] ale sie ciesze, mam nadzieje ze bedziemy spokojnie przechodzic ciaze i szczęśliwie doczekamy maluszkow [emoji173]

Dziękuję Wam dziewczyny :) :)
Póki co to jestem oszołomiona, bo w ogóle, ale to w ogóle nie liczyłam na nic i czekałam na @. Boję się też trochę z uwagi na te wyniki tarczycy czy wszystko będzie ok, ale chyba bardziej się cieszę niż boję
@Misza95 też ma taką nadzieję i o niczym innym nie marzę :) jak każda z nas
No nic - idę na lody i na spacer :)

reklama
Do góry