Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam test pozytywny owu 11 i12 DC . A owu miałam późnym wieczorem 11dc bo aż mnie zgięło w pol w pewnym momencie i tak bolał jajnik 15 minut. Wtedy też był cykl udany więc tej owu jestem pewna na 1000%
Ja nie biorąc go miałam cykle średnio 37dni, a od kiedy go biorę to pierwszy cykl 56dni, a ten już dzisiaj 21dc, a owulacji jeszcze nie widać, ba nawet śluzu płodnego jeszcze nie ma. Po prostu chyba on nie dla mnie. Ale cieszę się że Tobie pomógł.Ja Ovarin sobie baaaardzo chwale. Nie wiem na ile pomogl mi zajsc w ciaze, ale cykl wyregulował. Brałam w sumie ponad 5 miesiecy. Po pierwszym opakowaniu cykl skrocil sie o 2 dni, a po trzecim opakowaniu miałam już 30 dniowe cykle, co w moim wypadku jest niesamowitym osiągnięciem. Takze ja go bede zawsze polecac
Mnie tez boli jajnik tyle ze prawy 3mam kciuki za nas!Zostało 7 dni do @ póki co temperatura 37.1 nadal się utrzymuje objawów nie mam jakichś charakterystycznych, jedynie bol lewego jajnika ale taki znosny
O kurcze to może nam się uda! Oby, również trzymam za nas kciuki !Mnie tez boli jajnik tyle ze prawy 3mam kciuki za nas!
Kiedy testujesz?O kurcze to może nam się uda! Oby, również trzymam za nas kciuki !
Tak szybkoDzieki. Serio? Tak szybko od testu? Piszą że owu jest 24 nawet do 48 h od pozytywnego testu. Jakaś masakra. To strasznie duże rozbieżności.
Myślałam nad 1 maja z rana jak nie dostane @ a Ty?Kiedy testujesz?